FC Twente Vrouwen Business

‘Future of Twente’ is de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. De komende drie seizoenen ondersteunt Future of Twente het vrouwenteam van FC Twente.

future of twente 02
future of twente 02
future of twente 01

Future of Twente is een samenwerking tussen tien ambitieuze vrouwen en diverse Twentse bedrijven. Future of Twente heeft inmiddels vier bedrijven achter zich: BeljonWesterterp, Demcon, Reggeborgh en Univé Oost. De drie grote onderwijsinstellingen, ROC van Twente, Hogeschool Saxion en Universiteit Twente zijn kennispartners van Future of Twente.

Future of Twente
Future of Twente zet zich in voor de ontwikkeling van vrouwelijk talent in de regio Twente. “Met dit initiatief willen we vrouwen, van alle leeftijden, inspireren om de kansen in hun carrière te pakken,” zegt Emma van Geel, voorzitter van de stichting Future of Twente. “FC Twente Vrouwen past perfect bij onze boodschap. Met dit initiatief willen we vrouwen, van alle leeftijden, inspireren om de kansen in hun carrière te pakken. Daarnaast willen we bedrijven bewust maken van het verborgen potentieel. We zijn blij dat er al meerdere bedrijven zich bij ons aangesloten hebben. Het enthousiasme dat we bij veel Twentse bedrijven horen, geeft aan dat dit een kansrijke regio is, waar initiatieven als de onze kunnen slagen.”

Lancering in De Grolsch Veste
Tijdens de lancering van Future of Twente, vrijdagmiddag in De Grolsch Veste, bekrachtigden de aangesloten bedrijven en Future of Twente de samenwerking door de sponsorovereenkomst te ondertekenen en deze aan Renate Jansen (aanvoerder FC Twente Vrouwen) te overhandigen. Daarnaast waren ook Tommy Stroot (hoofdtrainer FC Twente Vrouwen) en Paul van der Kraan (Algemeen Directeur FC Twente) namens de club aanwezig.

Renate Jansen: “Het hele team is enthousiast dat dit op ons pad komt. Wij zijn vrouwen met een passie en ik ben blij dat wij met ons team aan de zichtbaarheid van dit unieke concept kunnen bijdragen. Ik hoop dat meer vrouwen hun ambitie uitspreken en hun passie volgen en dat we als regio gaan samenwerken om dit onderwerp op de agenda te krijgen.”

Paul van der Kraan: “We zijn erg blij met dit initiatief. Future of Twente past perfect bij FC Twente Vrouwen en het stelt ons in staat de sportieve doelstellingen te continueren. Future of Twente is een mooie samenwerking van Twentse bedrijven en biedt kansen voor vrouwen. Het toont maar weer eens de kracht van de regio.”

Pure Energie Eredivisie Vrouwen
FC Twente Vrouwen is koploper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en strijdt komende maand met Ajax, PSV en ADO Den Haag in de play-offs om de landstitel. Zaterdag speelt FC Twente Vrouwen de halve finale van de KNVB Beker. In deze halve eindstrijd tegen ADO Den Haag speelt FC Twente Vrouwen zaterdag op Sportcampus Diekman in Enschede voor het eerst met ‘Future of Twente’ op het shirt.