Eerste selectie tweutr

Zondag treedt FC Twente in De Grolsch Veste aan tegen FC Utrecht. In aanloop naar het treffen de vooruitblik met trainer Ron Jans, die dit weekend niet kan beschikken over Wout Brama en Michal Sadilek.

“FC Utrecht is samen met Sparta de ploegen onder ons”, vertelt Ron Jans. "We willen eigenlijk helemaal niet naar beneden kijken, maar naar boven en dan weet je wat je moet doen; een overwinning pakken. Dat zal lastig genoeg worden, want FC Utrecht heeft een stugge ploeg.”

De ploeg uit de Domstad staat sinds het nieuwe jaar onder leiding van trainer Michael Silberbauer. “Utrecht speelt met een duidelijk idee die je elke wedstrijd terug ziet komen. Zo hebben ze gekozen voor een 4-3-3-systeem en er zit weer een goede drive in de ploeg.”

Selectie FC Twente
Michal Sadilek en Wout Brama ontbreken zondag tegen FC Utrecht. “Wout komt terug van een operatie en een revalidatie en we willen het rustig opbouwen. Michal heeft lichte liesklachten. Het ziet er goed uit, maar we willen met deze wedstrijd geen risico nemen.”

FC Twente – FC Utrecht, aanvang 14.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. Het duel is live te zien op ESPN 3.

Wil jij erbij zijn zondag in De Grolsch Veste? Kijk hier voor de kaartverkoop-informatie.

DVS09646