Eerste selectie

Zondagmiddag veroverde FC Twente een Europees ticket. FC Twente gaat Europa in. Een prachtig afscheid voor de vertrekkend trainer Ron Jans. Na afloop van de overwinning op Sparta Rotterdam genoot Jans van de middag in De Grolsch Veste.

Ron Jans: “Hoe dit seizoen is geëindigd, dat is een en al genieten. In januari nam ik de beslissing om niet door te gaan en op dat moment weet je nog niet hoe het seizoen gaat eindigen. In de periode daarna hadden we het even lastig met wat blessures en mindere wedstrijden. Maar ik heb voornamelijk genoten. Als ik ook kijk naar deze wedstrijden tegen Sparta en Heerenveen, dan was het reclame voor de play-offs.”

“Ik heb hier echt een geweldige tijd gehad en als je ziet hoeveel je krijgt van de mensen hier, ook na de wedstrijd tijdens de ereronde. Dat doet wel wat met je. Heel veel mensen in de voetballerij gaan niet op een goede manier weg. Ik wilde dat wel heel graag en dat is gelukt. Ik heb nu ontzettend veel zin om een paar maanden te relaxen en te kijken hoe het bevalt.”

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.