Eerste selectie twegae

Zondag kan FC Twente haar supporters weer verwelkomen in De Grolsch Veste. Om 14.30 uur trapt de ploeg af tegen Go Ahead Eagles. In aanloop naar het treffen blikt trainer Ron Jans vooruit.

De Grolsch Veste stroomt zondagmiddag weer vol. Inmiddels zijn meer dan 26.000 kaarten verkocht. “Dat de supporters er weer bij zijn is geen goed, maar geweldig nieuws”, weet Ron Jans. “Heel fijn dat iedereen er weer bij is. We moeten de draad weer goed oppakken.”

“Voor de uitwedstrijd tegen Ajax hebben we in de competitie een fantastische serie neergezet en dat moeten we nu een vervolg geven. Ik vond Ajax ook wel goed afgelopen zondag, maar wij moeten laten zien dat die wedstrijd een incident was.”

Eerder dit seizoen won FC Twente met 2-1 in Deventer van Go Ahead Eagles. “Voor de beker won Eagles afgelopen week met goed voetbal dik verdiend van N.E.C. Tegen AZ speelden ze ook goed in het eerste half uur. Go Ahead Eagles heeft een lekkere frisse ploeg, maar er zal ook wel wat angst in zitten, omdat het onderin steeds spannender wordt. Bijna elke wedstrijd maakt Eagles richting de tegenstander een tactische aanpassing, zodat je je niet op één scenario kunt concentreren. Voor de rest weten we wat de intenties zijn van Go Ahead.”

FC Twente – Go Ahead Eagles, aanvang 14.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

Nog geen tickets? Kaarten zijn te bestellen via deze pagina.