twevrpsvvr FC Twente Vrouwen

Zondag speelt FC Twente Vrouwen haar volgende wedstrijd in de competitie. Het team treft dit keer PSV in eigen huis, aftrap om 12.15 uur in Sportpark Het Diekman. Ella Peddemors blikt vooruit op de wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Peddemors liep vorig seizoen een kruisbandblessure op tijdens een training en was tien maanden uit de roulatie. "Ik ben er natuurlijk een lange tijd uit geweest, maar sinds een paar weken doe ik weer volop mee en dat voelt heel fijn", vertelt de Enschedese. Dit seizoen speelde ze zeven wedstrijden en scoorde ze tegen ADO Den Haag. "Hier heb ik al die tijd hard voor gewerkt. Natuurlijk was het niet altijd even leuk, maar ik heb er mentaal veel van geleerd en daar heb ik op dit moment veel profijt van’’, zegt Peddemors. 

Afgelopen zondag won FC Twente Vrouwen ruim van PEC Zwolle (1-4). "We hebben de laatste tijd goede prestaties geleverd. We halen de punten binnen, dat is het belangrijkste en die lijn willen we doortrekken’’, vertelt Peddemors. Ze is tevreden over haar spel, maar het kan volgens haar altijd beter. "Als ik naar mezelf kijk begint het steeds beter te lopen, voetballend gezien kan ik de tweede ballen beter verwerken en in de passing belangrijker zijn.’’

 

53036523 FC Twente

Zondag wacht PSV, die eerder dit seizoen met 2-1 te sterk was. "Ik was toen niet aanwezig. Ik heb het duel wel teruggekeken en je zag dat wij eigenlijk niet onder deden voor PSV. We hebben wat goed te maken, dit geeft ons alleen maar meer wilskracht om de kansen deze keer beter af te maken en verdedigend goed in de organisatie te staan."