Partner in Business

Bedrijven die zich als Partner in Business aan de club verbinden zijn partners waar FC Twente een mooie samenwerking mee heeft. Dit zijn leveranciers/samenwerkingsbedrijven van de club die ook sponsor zijn. Op deze wijze versterken beide partijen elkaar en wordt er samengewerkt om de doelstellingen van club en partner te realiseren. 

Partner in Business: Cube

Cube is de digitale partner van FC Twente en heeft onder andere deze website ontwikkeld waar we trots op zijn. Naast de website heeft Cube het volledige digitale landschap gerealiseerd op een schaalbare en modulaire manier zodat FC Twente de komende jaren voorop kan lopen. Een onderdeel hiervan is natuurlijk ook de mobiele app die zeer goed is ontvangen bij alle supporters en centraal staat in de verbinding met de fans.

Het software bedrijf uit Oldenzaal is een snelgroeiende onderneming en bediend prachtige opdrachtgevers in Twente maar ook beursgenoteerde internationale organisaties.

“De band met FC Twente is er altijd geweest, medewerkers van Cube zijn altijd in het stadion te vinden als fan. Het is dan fantastisch mooi om aan digitale oplossingen voor je favoriete voetbalclub te werken" aldus Daphne Ardesch, projectmanager bij Cube.” De komende jaren willen we gezamenlijk met het marketingteam van FC Twente de mogelijkheden van digitale techniek optimaal benutten om de band tussen FC Twente en al haar fans verder te versterken.”

Partner in Business: Fundaments

Fundaments, Expert in Clouds, is al jaren verbonden aan FC Twente en Partner in Business van onze club. Opgericht in 2000 in Enschede met merkbaar Twentse roots: de club van Cloud Experts wordt dan ook wel omgeschreven als 'nuchtere tukkers'.

Maar wat doet Fundaments precies? Fundaments borgt de bedrijfskritische Cloud-based processen en activiteiten van grootzakelijke organisaties en dit alles op basis van 100% betrouwbare en hoogwaardige Cloud-oplossingen en -diensten.

"Ieder bedrijf heeft een goed Fundament(s) nodig! Winnen op basis van hoogwaardige kwaliteit is wat wij graag doen en dat past uitstekend bij  FC Twente. Wij zijn al jaren verbonden aan de club en bijzonder trots op onze Enschede roots", aldus Raoul Werger, CEO van Fundaments.

Partner in Business: Party Rent Group

Party Rent Group, de leverancier van eventinrichting en aankleding met vestigingen in diverse Europese landen en het hoofdkantoor in Bocholt. In dit nieuwe seizoen opnieuw een mooie samenwerking met FC Twente. 

Party Rent Group levert vanuit 24 vestigingen in negen landen event-equipment aan events, beurzen, congressen, hotels, eventlocaties en stadions. Het uitgebreide assortiment behelst o.a. origineel top designmeubilair van beroemde ontwerpers en smaakvol porselein, glaswerk en bestek van bekende leveranciers. 

"We hebben al sinds jaren een speciale band met de mooie club uit Enschede. Niet alleen is een groot deel van de collega's fan van FC Twente, maar we hebben nu ook weer een de Skylounge van De Grolsch Veste ingericht met prachtig meubilair; echt design met veel hout en metaal", aldus Koen Siemes, verkoopleider van Party Rent. "De samenwerking is heel goed en natuurlijk hopen we dat veel supporters vanuit de sfeervol ingerichte lounge de overwinningen van de club kunnen vieren".

 

Meer informatie aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om u van verdere informatie te voorzien.