De TOS Businessclub heeft al meer dan 25 jaar een eigen TOS voetbalteam; het TOS DreamTeam. Iedere deelnemer van de TOS met een goede lichamelijke conditie, met of zonder voetbalervaring kan zich opgeven om een wedstrijd mee te spelen. De selectie en de opstelling zal door onze coaches van het eerste uur, Kick van der Vall en Eddy Achterberg, worden gemaakt.

Business to business

Het TOS Dreamteam is ontstaan uit het initiatief van een groep businessleden, allen uiteraard trouwe FCTwente supporters. Zij waren en zijn regelmatig aanwezig bij de uitwedstrijden. Hier ontstond het idee om, vóór de officiële wedstrijd van FCTwente, het sportief op te nemen tegen de businessleden van de tegenstander. Clubs waar wij al enige jaren de uit- en thuiswedstrijden mee spelen zijn NAC, Feyenoord, sc Heerenveen, FC Utrecht, Heracles Almelo en Vitesse.

Voor het goede doel

Naast de wedstrijden voorafgaand aan de officiële competitiewedstrijd, organiseren wij jaarlijks een wedstrijd voor het goede doel. Het Dreamteam speelt dan tegen de selectie van Nederlandse burgemeesters.

Ben je lid en zou je ook eens mee willen voetballen, meld je dan aan voor het TOS Dreamteam via Urszula de Boer, u.deboer@fctwente.nl.