Een voetbalavond die van top tot teen verzorgd is, dat is Cook & Play in een notendop. Cook & Play combineert topcuisine en topvoetbal binnen een exclusief all-inclusive concept.

J5A0581 2
Cook & Play

In een stijlvolle trendy lounge, met uitzicht op het speelveld kunt u uw relaties ontvangen en gezamenlijk genieten van een voortreffelijk en verrassend drie-gangen diner. De wedstrijd bekijkt u vervolgens met uw relaties in een luxe fauteuil op het buitenterras. Het besloten karakter van Cook & Play en het beperkte aantal tafels zorgen voor een zeer exclusieve beleving met een persoonlijke, informele sfeer. Binnen dit concept hoeft u aan niets te denken, u hoeft alleen maar te genieten.

Toegang tot Cook & Play is alleen voor 16 jaar en ouder.

Faciliteiten

  • Eigen exclusieve tafel in Cook & Play
  • Drie-gangen menu vanaf 2.5 uur voor aanvang thuiswedstrijd
  • Inclusief luxe catering en consumpties
  • Vast team van top koks en hospitality medewerkers
  • Parkeerplaats nabij het stadion

Genieten van een Cook & Play diner terwijl u elders een business seat heeft?
U kunt ook komen genieten van een heerlijk diner in ons Cook & Play restaurant terwijl u al een business seat hebt elders in De Grolsch Veste. In dat geval vinkt u op onderstaand formulier de optie aan 'Ik kom alleen dineren, ik heb al een business seat elders in het stadion'. U dineert in ons Cook & Play restaurant met een minimale groepsgrootte van 4 personen per reservering.

Bekijk het hele speelschema hier.

Cook & Play arrangement aanvragen