Business

ThermoSolutions is met ingang van het nieuwe seizoen Official Shirt Partner van FC Twente. De naam van ThermoSolutions siert de komende drie seizoenen de achterzijde van het shirt van de eerste selectie en FC Twente Vrouwen. Het Twentse bedrijf is gespecialiseerd in spouwmuur- en vloerisolatie.

ThermoSolutions draagt FC Twente al jaren een warm hart toe. De onderneming was reeds verbonden aan de TOS en breidde vorig jaar haar sponsorpakket uit met een eigen skybox in De Grolsch Veste. ThermoSolutions is opgericht in Enschede en heeft inmiddels meerdere vestigingen door heel Nederland.

Michiel Piek, Eigenaar ThermoSolutions: “ThermoSolutions is in Nederland één van de grootste spelers in het isoleren van woningen en gebouwen. De samenwerking met FC Twente is een geweldige stap om ook in onze eigen regio nog meer bekendheid te krijgen. Ik ben ontzettend trots op ons bedrijf en hoe mooi is het om onze bedrijfsnaam elke wedstrijd van FC Twente terug te zien. Official shirt partner zijn is voor mij: Samen bijdragen aan de toekomst van FC Twente en ThermoSolutions.” 



Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “ThermoSolutions is een snel groeiende onderneming met Twentse roots en hebben al een speciale band met de club. We zijn er trots op dat wij met ThermoSolutions een meerjarige samenwerking hebben gesloten als official shirt partner van FC Twente. ThermoSolutions staat de komende jaren ook op de achterzijde van het shirt van FC Twente Vrouwen, daarmee ondersteunen zij ook de ambities van het vrouwenvoetbal bij FC Twente. We kijken uit naar de samenwerking.”

Foto v.l.n.r.: Michel Veldhuis (partnership manager FC Twente), Michiel Piek (Eigenaar ThermoSolutions), Padnilla Kross (ThermoSolutions), Marco Behrens (Manager Commerciële Zaken FC Twente).

DVS02514

Subscribe to the FC Twente newsletter