Premium Partner van FC Twente

Er zijn diverse Premium Partners verbonden aan de club. Na de hoofdsponsor en stersponsor zijn dit de grootste sponsors van de club. Deze zijn mede van grote waarde voor FC Twente. Met iedere Premium Partner wordt een sponsorpakket op maat gemaakt die past bij de doelstellingen, wensen en behoeften van de partner. FC Twente steekt veel energie in deze partnerships en is trots op de grote regionale binding daarin. 

 

Premium Partner Twepa

Twepa, de Enschedese onderneming is al jaren verbonden aan de club en is Premium Partner van FC Twente. Door het intensiveren van de samenwerking is Twepa nog zichtbaarder bij FC Twente, zowel bij de eerste selectie als FC Twente Vrouwen.

Twepa is de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. En dat al sinds 1929. Een (h)echt familiebedrijf met Twentse roots, dat klanten en hun behoeftes centraal zet. Zo is Twepa de smeerolie voor menig organisatie of instelling. Meer informatie over Twepa op www.twepa.nl.

“Na ruim 10 jaar aan diverse bestuurstafels binnen de club te hebben gezeten, zijn we bijzonder trots opnieuw een erg mooie weg te hebben gevonden om de club te ondersteunen. Een weg waarbij wederom het mes aan twee kanten snijdt", aldus Coen Brinkman, directeur van Twepa. “Met deze partnerovereenkomst kunnen wij, in de schijnwerpers van FC Twente, uitstekend laten zien wat de toegevoegde waarde van het zakendoen met Twepa is.”

Premium Partner Looping

Looping is al enkele jaren verbonden aan de club en is in 2022 Premium Partner van FC Twente geworden. Via FC Twente wil Looping haar naamsbekendheid regionaal en landelijk vergroten. 

Looping, voorheen droeg het de naam wijverkopenuwautowel.nl, is een Twents bedrijf die zich focust op de verkoop van tweedehands voertuigen. In Nederland worden er dagelijks meer dan 5.000 tweedehands auto’s verkocht. Voor een particulier is dit vaak lastig, ondoorzichtig en soms zelf een onveilig proces. Looping draait dit om, zij maken het leuk, snel en veilig. Wanneer iemand zijn auto aanmeldt gaat Looping hiermee om alsof het een eigen auto is. Daarmee wordt de klant volledig ontzorgd bij de verkoop. Looping zorgt ervoor dat de beste deal eruit komt en de klant een goed gevoel overhoudt aan de verkoop. Door jarenlange ervaring snapt Looping de automarkt als geen ander en wil het particulieren verrassen met een uitstekende service. Het uitgangspunt van Looping is om altijd voor de beste deal te gaan en zo iemand een geweldige dag te bezorgen. Meer informatie of direct uw auto verkopen: www.looping.nl. Als je ook meer wilt weten over het controleren van de geschiedenis van een voertuig, kun je terecht op Checkmijnkenteken.nl, waar je handige informatie vindt over het verleden van een auto.

Als Looping zijn wij trots dat we ons als regionale partij met landelijke dekking kunnen aansluiten als Premium Partner bij FC Twente. We kijken enorm uit naar de komende drie jaar. De drie jaar waarin wij ons als Looping onder de aandacht willen brengen bij de FC Twente supporters en natuurlijk de rest van Nederland” aldus Sefa Sarioglu, Directeur Looping. “De drie kernwaarden van FC Twente, Trots, Ambitie en Noaberschap, sluiten perfect aan bij ons bedrijf. We zijn trots op onze nieuwe branding, hebben de ambitie om de beste te zijn in het verkopen van auto’s en dat doen we samen met een hecht team van medewerkers en leveranciers”.

Premium Partner Cerriva

Cerriva is al jaren verbonden aan FC Twente en heeft in 2022 de stap gemaakt naar Premium Partner. Het bedrijf uit Oldenzaal heeft het faciliteitenpakket uitgebreid en vergroot daarmee haar betrokkenheid bij FC Twente.

Cerriva is al meer dan 23 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld. Ooit begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 22 medewerkers, gehuisvest in een pand in Oldenzaal waar alles onder een dak is samengebracht in het Ceramic Design Centre: kantoor, opslag en showroom. In het pand worden alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels, (grootformaat) slabs en mozaïek getoond. In combinatie met de uitgebreide opslag krijgt de klant een goed beeld van de vele mogelijkheden. Cerriva richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en indirect op de particuliere markt via een uitgebreid dealernetwerk. Meer informatie over Cerriva op www.cerriva.com

Gerrit van het Oever, Founder van Cerriva: “Als echt Twents bedrijf met een rood hart zijn we al lange tijd als partner verbonden aan FC Twente. Eerst als businesseat houder bij de Gouden Aktie, daarna een lidmaatschap bij de TOS en sinds 13 jaar als lid in de skybox ‘Bouwbox Twente’. We zijn trots dat we Premium Partner zijn geworden en daarmee FC Twente nog meer kunnen ondersteunen in hun doelstellingen. Met FC Twente voelen we ons verbonden en we dragen dit dan ook met trots uit naar onze achterban.”

Premium Partner Wildkamp

Wildkamp geeft haar sponsorcontract bij FC Twente een upgrade. Vanaf 2022 is Wildkamp officieel Premium Partner van FC Twente. Het familiebedrijf, dat haar 50-jarig jubileum viert, is al meer dan 20 jaar verbonden aan de club. Vanaf dit seizoen komt de naam Wildkamp nog vaker terug in De Grolsch Veste.

Met de tweede en derde generatie aan het roer is Wildkamp een bloeiend, gezond en ambitieus familiebedrijf. Verspreid door heel Nederland zitten 45 vestigingen, waaronder één in Enschede. Naast groothandel voor technische producten manifesteert Wildkamp zich ook nadrukkelijk als businesspartner en innovator. Waar aanvankelijk vooral de agrarische sector werd bediend, levert Wildkamp nu ook aan diverse andere doelgroepen zoals hoveniers, installateurs, bouwbedrijven en recreatiebedrijven. Wildkamp werkt volgens de kernwaarden ‘plezier & prestatie’ en wil samen met de klant tot de best mogelijke oplossingen voor technische uitdagingen komen. Meer informatie over Wildkamp op www.wildkamp.nl

Jarno de Wilde, Corporate Development Manager van Wildkamp: “Het no-nonsense familiegevoel loopt als een rode draad door ons bedrijf. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. Het contact met FC Twente, in het bijzonder met Kick van der Vall, is erg vertrouwd en laagdrempelig. Ik kom zelf ook erg graag in De Grolsch Veste, het voelt altijd als thuiskomen.”

Premium Partner Hofparken

Hofparken heeft zich voor de komende drie seizoenen als Premium Partner verbonden aan FC Twente. Met dit partnership treden zij toe tot de top van de sponsorpiramide van de club. 

Sinds 2021 kunnen mensen genieten van luxe vakantieparken en huizen van Hofparken. Vakantiepark Wiltershaar in Winterswijk is het eerste vakantiepark dat is opgeleverd. Op dit moment is Hofparken bezig met de realisatie van vakantiepark ‘De Bergvennen’ in Lattrop. De duurzame vakantieparken van Hofparken hebben unieke locaties midden in de natuur, waar gasten kunnen genieten van rust, ruimte, comfort en hoogwaardige horecagelegenheden. Naast het aanbieden van luxe vakanties biedt Hofparken ook de mogelijkheid om te investeren in een groeiende recreatiemarkt. Het is mogelijk om via Hofparken te investeren in uw eigen vakantiehuis. Meer informatie over Hofparken op www.hofparken.nl.

Rob Buchel, eigenaar en directeur van Hofparken: "We zijn erg trots dat wij ons als Premium Partner aan FC Twente mogen verbinden. Wij zijn een relatief jonge organisatie en hebben grote ambities. Ik ben ervan overtuigd dat FC Twente ons kan ondersteunen bij het realiseren van deze ambities. De Grolsch Veste ligt exact tussen onze twee eerste vakantieparken. FC Twente is daarom een perfect middel om de regio aan te schrijven en bekendheid te creëren in de mooie regio’s rondom Enschede. Afgelopen seizoen waren we als skyboxhouder voor het eerst aan FC Twente verbonden en dat is voor beide partijen erg goed bevallen.”

Premium Partner Hatrans Logistic Services

Hatrans Logistic Services is al jarenlang aan de club verbonden en door het uitbreiden van het sponsorcontract sinds 2022 officieel Premium Partner. In De Grolsch Veste zijn er meerdere ruimtes vernoemd naar het bedrijf uit Oldenzaal: Hatrans Lounge, Hatrans Plaza, Hatrans Home en Hatrans Kantine. Ook is het bedrijf aangesloten bij de Supportgroep.

Hatrans Logistics Services is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 45 jaar ervaring en gevestigd in Oldenzaal. Een persoonlijke partner voor wegtransport, zeevracht en luchtvracht wereldwijd, inclusief de benodigde douanedocumenten. Een dynamische organisatie waarin zeer ervaren medewerkers het fundament vormen. Hatrans onderscheidt zich vooral door de snelle en directe manier van communiceren en creativiteit in het vinden van oplossingen. Daarnaast  heeft iedere klant een vast contactpersoon. De kracht van Hatrans is de persoonlijke betrokkenheid en het grote wereldwijde netwerk. Meer informatie over Hatrans Logistic Services op www.hatrans.nl.

Wilko Pierik, Managing Director Hatrans Logistic Services: "Hatrans Logistic Services is al jarenlang verbonden aan FC Twente. Naast de Premium Seats heeft Hatrans het contract uitgebreid met een lidmaatschap van de Supportgroep van 3 jaar. Hier kan ik met mijn vrouw of goede zakenrelaties de wedstrijd in een uitermate exclusief karakter volgen. De Dik Wessels loge is een fantastische ruimte voor het creëren en onderhouden van business to business contacten, topdienstverlening en daarnaast exclusieve bijeenkomsten."

Premium Partner Previder

Previder is al lang verbonden aan de club, maar heeft in 2021 de stap gezet naar Premium Partner. Tot 2026 is Previder zichtbaar in en rondom De Grolsch Veste. Zo staat Previder onder andere afgebeeld op de dakrand van het stadion, hebben ze diverse bordposities en zijn ze zichtbaar op de LED-Boarding.

Het oorspronkelijk Twents bedrijf levert aan FC Twente de volledige IT-omgeving. Deze gehele IT-omgeving is afgestemd op de organisatie en biedt de club een betrouwbare en flexibele oplossing. De omgeving zal draaien vanuit de Hengelose datacenters van Previder. Meer informatie over Previder op www.previder.nl.

Tim Timmerman, directeur Previder: “We zijn blij dat we naast het partnership ook de volledige IT-omgeving van FC Twente mogen leveren. FC Twente is een geweldig podium in de regio, maar biedt ons ook landelijk veel zichtbaarheid. Het past goed bij de ambitie en ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken. WE hebben weliswaar onze roots in Twente, maar met vestigingen in Utrecht, Vianen en Hengelo reikt onze dienstverlening verder dan dat. WE leveren namelijk managed IT-diensten aan organisaties in heel Nederland. Dit doen we voor bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties en nu dus ook FC Twente!”

Premium Partner HUUS

HUUS is al enkele jaren verbonden aan de club en heeft in 2024 haar sponsorcontract uitgebreid. Het is voor minimaal anderhalf seizoen Premium Partner van de club. In het partnership staan enkele unieke exposureproposities centraal. 

HUUS is een bedrijf met Twentse roots en houdt kantoor en magazijn in Almelo. HUUS heeft naast een webshop ook nog vijf woonwinkels, deze zijn gelegen in Hengelo, Apeldoorn, Hazerswoude-Rijndijk, Rheine (DE) en Castrop-Rauxel (DE). HUUS richt zich zowel op de parcituliere als zakelijke markt. Meer informatie op www.huus.nl

Martijn Geerdink, mede-eigenaar van HUUS: “Wij zijn erg blij en trots om ons als Premium Partner aan FC Twente te verbinden. 2024 staat bij ons in het teken om verdere naamsbekendheid te genereren en wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership daar een mooie bijdrage aan gaat leveren.” 

Premium Partner Bravo Beveiliging

Bravo Beveiliging is al jaren verbonden als sponsor aan de club en in 2024 de stap gemaakt naar Premium Partner. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van drie seizoenen. Naast het Premium Partnership wordt Bravo Beveiliging ook de beveiligingspartner van FC Twente. Bravo Beveiliging gaat op zowel wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen de beveiliging verzorgen in De Grolsch Veste. 

Bravo Beveiliging is een Twents bedrijf en door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie en particulier onderzoeksbureau. De doelstelling van Bravo Beveiliging is het totaal ontlasten en ontzorgen van opdrachtgevers door het organiseren van maatwerkoplossingen. Bravo Beveiliging is een allround beveiligingsbedrijf op het gebied van objectbeveiliging, mobiele surveillance en evenementenbeveiliging. Bravo Beveiliging staat middenin de maatschappij en ondersteunt diverse maatschappelijke initiatieven, waaronder de Hart van Twente Skybox. Meer over Bravo Beveiliging op www.bravobeveiliging.nl.

René Bouman, Directeur Bravo Beveiliging: “Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij krijgen om de gehele beveiliging bij FC Twente te mogen verzorgen. Wij hebben tijdens de coronaperiode en de eerdere seizoenen onze toegevoegde waarde al mogen laten zien door ondersteunende beveiligingswerkzaamheden. Dat wij op basis van deze inzet nu dan ook de gehele beveiliging mogen verzorgen zien wij dan ook als een mooie beloning voor de inzet, flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij kijken uit naar de uitbreiding van onze samenwerking en verheugen ons op de komende seizoenen.”

Premium Partner Victa

Victa is al jaren verbonden aan de club en sinds 2024 officieel Premium Partner van FC Twente. Naast Premium Partner is Victa ook de Datapartner van de club. Naast dat het bedrijf op diverse posities zichtbaar is in De Grolsch Veste, levert het een data warehouse en Power BI aan de club. 

Victa is datapartner voor alle bedrijven. Het creëert meerwaarde door effectief gebruik te maken van data binnen hun expertises: data management, data analytics, data science en business consultancy. Dat doen ze al meer dan 15 jaar en zo heeft Victa al meer dan 1.000 bedrijven geholpen met innovatieve portfolio van BI producten en diensten. Meer informatie op www.victa.nl

Carlo Vruwing, Directeur/eigenaar Victa: “Dat wij nu verbonden zijn aan FC Twente als datapartner voelt voor ons als een logisch één-tweetje. Met onze data warehouse oplossing helpen wij de club, anderzijds helpt de club ons aan meer naamsbekendheid. We hopen hierdoor meer lokale talenten aan te trekken voor onze groeiambities.”