Eerste selectie club Supporters

Afgelopen week had een deel van de supporters dat op de wachtlijst staat de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. De laatste beschikbare seizoenkaarten zijn inmiddels verkocht.

Elke thuiswedstrijd houden we plaatsen vrij voor supporters die een losse kaart willen kopen. Zo bieden we ook komend seizoen ongeveer 2.500 losse kaarten per wedstrijd aan, dit is afhankelijk van de tegenstander en de bezetting van het uitvak. Ook zijn er elke thuiswedstrijd tickets beschikbaar via kaartenmarkt. Via kaartenmarkt kunnen seizoenkaarthouders die een wedstrijd verhinderd zijn hun plek aanbieden aan een andere supporter.

De Grolsch Veste biedt plaats aan 30.000 toeschouwers. Wanneer de business-seats, de plaatsen in het uitvak, de minder-zicht-plekken en de plaatsen voor de losse verkoop niet worden meegerekend, is er in het stadion plaats voor 22.500 seizoenkaarthouders.

De supporters die op de wachtlijst stonden en geen seizoenkaart konden bestellen blijven automatisch op de wachtlijst staan.

Subscribe to the FC Twente newsletter