FC Twente Vrouwen

René Nijhuis en Tim van het Bolscher hebben een contract getekend bij FC Twente Vrouwen. Rene Nijhuis zal als assistent- en individuele trainer actief zijn bij de eerste selectie. Tim van het Bolscher tekent een contract als assistent-trainer bij het Beloftenteam van FC Twente Vrouwen.

DSC04785 Verbeterd NR
Rene Nijhuis en Rene Roord

Rene Nijhuis

Rene Nijhuis (Enschede, 18-11-1968) is hoofdtrainer geweest bij onder andere UDI, DETO, Quick’20 en BWO en heeft ook in de academie van FC Twente meerdere trainersrollen vervuld. Van 2017 tot 2020 heeft Rene Nijhuis eerder als assistent-trainer voor de groep gestaan bij FC Twente Vrouwen.

Rene Roord: “Met René Nijhuis als assistent en individueel-trainer krijgen we een ervaren toevoeging aan onze staf erbij. Daar zijn we blij mee en daarmee zetten we weer een stap naar verdere professionalisering.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding

DVS06111
Tim van het Bolscher

Tim van het Bolscher

Tim van het Bolscher is sinds 2022 assistent-trainer bij de beloften. Met dit contract verbindt hij zich tot de zomer van 2026 aan de club.

Rene Roord: “Tim is een talentvolle trainer die al bij ons Beloftenteam betrokken is. In het kader van verdere professionalisering bij onze jeugdelftallen hebben we Tim nu ook vastgelegd. Daar zijn we heel blij mee.”

Subscribe to the FC Twente newsletter