club

OCON Sportmedische kliniek en FC Twente hebben hun partnerschap en de daarbij horende samenwerking verlengd tot medio 2029. OCON en FC Twente zijn al langdurig partner. Sportarts Sanne Hesselink en orthopedisch chirurg Roy Hoogeslag maken namens OCON deel uit van de medische staf van FC Twente. Sinds 2012 vervult Hoogeslag de functie van Hoofd Medische Staf bij de club en Sanne Hesselink is al enkele jaren teamarts bij de eerste selectie.

DSC07018 v2

OCON Sportmedische kliniek, gevestigd in Hengelo en met een buitenlocatie in Enschede, levert professionele sportzorg aan de spelers en speelsters van FC Twente. Eveneens worden de jaarlijkse sportmedische keuringen, die deze week plaatsvinden voor de eerste selectie, door OCON verzorgd.

Sanne Hesselink: “We zijn blij met de verlenging van onze samenwerking. We kijken ernaar uit onze kennis en expertise verder in te zetten om de spelers in optimale conditie te houden en hun prestaties naar een hoger niveau te tillen.“

Dominique Scholten: “OCON en FC Twente hebben al jaren een goede samenwerking. Het is fijn dat we het partnerschap kunnen continueren en dat OCON ook de komende vijf jaar professionele sportzorg levert aan de spelers en speelsters van FC Twente. We kijken uit naar verdere intensivering van de samenwerking. We trekken gezamenlijk op in het te realiseren Sportcampus Diekman.”

DSC06985

Subscribe to the FC Twente newsletter