Eerste selectie

De eerste selectie van FC Twente start maandag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Rond 15.00 uur begint de eerste groepstraining onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Joseph Oosting.

De training wordt maandag afgewerkt op de velden van het Trainingscentrum in Hengelo en is vrij te bezoeken. 

Internationals
Michal Sadilek en Alfons Sampsted kwamen recent nog in actie met de nationale ploeg, zij sluiten vanaf maandag 10 juli aan als FC Twente een trainingsweek heeft in De Lutte. Nieuwkomer Younes Taha, momenteel met Marokko Onder 23 actief tijdens de Afrika Cup, sluit ook later in de voorbereiding aan. 

Academie
In het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen sluiten Academie-spelers Juliën Mesbahi, Mats Rots, Sander Sybrandy, Irakli Yegoian, Jort Ribbers, Harrie Kuster en Gijs Besselink aan bij de eerste selectie. 

Oefenwedstrijd
Zaterdag 8 juli speelt FC Twente in Delden haar eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Om 16.00 uur treft de ploeg van Joseph Oosting Rood Zwart. Een week later, zaterdag 15 juli, speelt FC Twente in Goor tegen Odense BK. Het duel tegen de Deense club begint om 15.00 uur. Zaterdag 22 juli speelt FC Twente in Gelsenkirchen tegen FC Schalke 04.

Informatie over kaartverkoop staat op deze pagina.

Subscribe to the FC Twente newsletter