Business

Sinds 1 juli 2022 is het Enschedese bedrijf Looping (eerder onder de naam Wijverkopenuwautowel.nl) Premium Partner van FC Twente. Met dat partnership voegde Looping zich tot de top van de sponsorpiramide van FC Twente. Het contract van Looping heeft meerdere sponsorfaciliteiten waaronder diverse exposureposities in De Grolsch Veste, hierdoor zijn ze goed zichtbaar voor stadionbezoekers en op televisie.

“In juli 2022 zijn we ingestapt als Premium Partner van FC Twente en daarmee hebben we ons bedrijf een boost gegeven. In een eerder interview, in januari van dit jaar, gaven we al aan dat het ontzettend goed bevalt en dat onder andere onze websitebezoekers tijdens wedstrijden van FC Twente omhoog schiet. Dit heeft zich tot het einde van het seizoen doorgezet, waarna we hebben besloten om het contract open te breken en uit te breiden.” Aldus Jonathan Koole, Directeur Looping.

 

Daarop vult mede-directeur Sefa Sarioglu aan: Het maakt ons ook trots dat we dit allemaal bij FC Twente kunnen doen. We zijn een Enschedees bedrijf en met de trots van FC Twente geven we onze naamsbekendheid een grote boost. We hebben grote ambities voor de komende jaren en met de uitbreiding van het Premium Partner contract geloven we dat we deze ambities kunnen realiseren.”

 

Jeroen Bos, accountmanager FC Twente: “Als FC Twente zijn we trots dat we het contract met Looping hebben kunnen uitbreiden, waardoor ze nog zichtbaarder worden in De Grolsch Veste bij thuiswedstrijden. Het laat zien dat we als club commercieel de goede dingen doen en we regionale bedrijven echt kunnen helpen om hen ambities te verwezenlijken. FC Twente is en blijft een goed platform om een boost te geven aan naamsbekendheid en leadgeneratie.”

 

Looping verlenging 13072023 v1
Looping verlenging 13072023

OVER LOOPING

Snel, zonder gedoe jouw voertuig verkopen? Looping is het best beoordeelde verkoopplatform van Nederland (klantwaardering 9.4). Met een groot team van ervaren verkoopspecialisten verkopen zij alles op wielen. Inmiddels kun je naast jouw auto verkopen, ook jouw motor, caravan of camper verkopen via het platform. Alle voertuigen (nieuw en oud) zijn welkom bij Loopin.nl en worden vliegensvlug ???? en zonder gedoe verkocht.  

Bij Looping geen autoveiling, maar persoonlijk contact. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij precies hoe de onderhandelingen gevoerd moeten worden. Het team van verkoopspecialisten weet de juiste dealer te vinden uit het grote landelijke dealernetwerk en de consument van A tot Z volledig te ontzorgen. Geen gedoe, geen autoveiling en geen onderhandelingen, dat is Looping.nl. 

 

Subscribe to the FC Twente newsletter