Business

FC Twente heeft een partnerovereenkomst getekend met HORNBACH. HORNBACH is dit seizoen bouwpartner van de club met de intentie voor een meerjarig partnerschap.

HORNBACH opent in de eerste helft van 2022 een nieuwe vestiging in Enschede. In de samenwerking met FC Twente wordt er aandacht besteed aan de opening van deze bouwmarkt. Ook in deze nieuwe vestiging zal het familiebedrijf zijn missie uitstralen: de nummer 1 projectbouwmarkt van Nederland. Daarbij wordt het project van de klant centraal gezet in alles wat HORNBACH doet.

Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente: “Trots dat we een partnership hebben kunnen sluiten met een landelijke partij als HORNBACH. HORNBACH stelt, net als FC Twente, de mens centraal en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Als club hebben we vele tools om veel mensen te bereiken, regionaal en landelijk, deze zetten we in om HORNBACH te helpen haar doelstellingen te realiseren.”

Ook wij zijn erg blij dat we tot een mooie samenwerking zijn gekomen” laat Jeroen Christenhusz van HORNBACH weten. “HORNBACH en voetbal gaan goed samen. Zowel vanuit de passie op het veld als op de tribunes. We hebben in het verleden al diverse campagnes op voetbal gericht. En gezien onze komst in Enschede volgend jaar, kon deze samenwerking dan ook eigenlijk niet uitblijven. We kijken er naar uit om de fans van FC Twente met onze vestiging in Enschede van dienst te kunnen zijn.”

HORNBACH  61B2843 bewerkt
HORNBACH  61B2849