tweado Eerste selectie

FC Twente heeft het seizoen zondag afgesloten met een 3-2 overwinning op ADO Den Haag. De wedstrijd kende een doelpuntrijke eerste helft, waarin de bezoekers een 0-2 voorsprong grepen. John Goossens maakte beide doelpunten. Eerst krulde hij een hoekschop direct in het doel en even later schoot hij van afstand raak. FC Twente richtte zich op en kwam nog voor rust op 2-2. Daan Rots werkte een breedtepass van Ramiz Zerrouki binnen en Luciano Narsingh benutte een strafschop. FC Twente kreeg in de tweede helft de grootste kansen. Pas vijf minuten voor tijd pakte FC Twente de verdiende voorsprong, via Dario Dumic (3-2). Hij tikte raak op aangeven van Queensy Menig.

Scoreverloop
30' Goossens 0-1
38' Goossens 0-2
40' Rots 1-2
45' Narsingh 2-2 (str.)