Eerste selectie Supporters

Het seizoen in de Eredivisie werd zondagmiddag in stijl afgesloten. Maandagavond willen de spelers en staf van FC Twente het behalen van Europees Voetbal graag met de supporters vieren bij De Grolsch Veste. Dit seizoen verdient een voetbalfeest. Daarom vraagt de spelersgroep de supporters om maandag (16 mei) samen dit feest te komen vieren. Het feest vindt plaats op P1 (tegenover de hoofdingang) van De Grolsch Veste.  

De inloop is vanaf 17.00 uur. We beginnen met een DJ en daarna de band The Euros. Zorg dat je uiterlijk om 18.45 uur erbij bent, anders wordt de kans op minder-zicht-plekken steeds groter. We gaan door tot uiterlijk 21.00 uur.  

Horeca Op het plein staan maandag diverse horecakiosken waar je met speciale munten kunt betalen. Zoals ook bij het promotiefeest van 2019. Die munten zijn alleen maandag verkrijgbaar, bij voorkeur kunnen de munten aangeschaft worden met de PIN.   

ParkerenIn de directe omgeving van De Grolsch Veste kun je parkeren op P3 en P4. Parkeren kan verder op het Kennispark en het terrein van de Universiteit Twente op de aangewezen parkeerplaats. Er rijden geen pendelbussen van de UT naar het stadion. Indien mogelijk, kom met fiets naar De Grolsch Veste.   

Openbaar vervoer/ treinenIn verband met de korte aanlooptijd van dit feest is het helaas niet mogelijk gebleken om extra en/of langere treinen in te zetten. Dit betekent dat de reguliere dienstregeling en treincapaciteit beschikbaar is en het daarom wellicht wat drukker op het perron en/of in de treinen gaat zijn. Houd daar rekening mee bij het plannen van je reis.