Eerste selectie

FC Twente heeft vanmiddag in De Grolsch Veste een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen Cercle Brugge. Het treffen met de Belgische Eredivisionist eindige in 0-1. Vanavond op ons YouTube kanaal de samenvatting van dit duel.

51892268 FC Twente

FC Twente, dat aantrad zonder de internationals Ramiz Zerrouki, Dimitris Limnios, Dario Dumic en Michal Sadilek, kreeg na vijf minuten een eerste kans via Virgil Misidjan. De buitenspeler kreeg de bal fraai mee van Luka Ilic, maar kon de mogelijkheid niet verzilveren. Na de openingsfase waren de betere kansen voor de gasten. Kort achter elkaar kreeg Brugge enkele goede mogelijkheden op de 0-1, waarbij twee keer de lat werd geraakt.

Beide ploegen hielden elkaar tot de 65minuut in evenwicht. In die fase van de wedstrijd kwam Brugge op 0-1 door een kopbal van invaller Raux-Yao. Met nog tien minuten op de klok schoot Jayden Oosterwolde de bal op de lat en werd een goede kopbal van Daan Rots teruggefloten vanwege buitenspel. In de slotfase bleven goede kansen uit op de gelijkmaker.

FC Twente – Cercle Brugge 0-1 (0-0)

65’ Raux-Yao 0-1

Scheidsrechter: Preston Henshuijs

Opstelling FC Twente: De Lange, Everink (46’ Hilgers – 76’ Bruns), Pleguezuelo (74’ Propper), Oosterwolde, Smal, Bosch, Ilic (79’ Staring), Vlap (46’ Brama), Misidjan (79’ Markelo), Ugalde, Cleonise (46’ Rots).

Foto’s: OrangePictures