Eerste selectie

Assistent-trainers Ivar van Dinteren en Adrie Bogers vertrekken na dit seizoen bij FC Twente. Beiden hebben een aflopend contract bij de club, deze verbintenis wordt niet verlengd.

2456
Ivar van Dinteren

Ivar van Dinteren maakt vanaf 2020 deel uit van de trainersstaf bij FC Twente. Hij kwam van FC Cincinnati, samen met hoofdtrainer Ron Jans. Jans wordt na dit seizoen opgevolgd door Joseph Oosting. Adrie Bogers is sinds dit seizoen onderdeel van de technische staf. Met het vertrek van de assistent-trainers wil FC Twente Oosting de ruimte geven om zijn staf voor een deel zelf in te vullen. 

Jan Streuer: “Ivar had en heeft nog steeds een groot aandeel in de ontwikkeling van de individuele spelers en het team. Met zijn kennis, maar ook met zijn enthousiasme en zijn inzet heeft hij de club samen met de andere stafleden naar voren gestuwd.
Adrie was vorig seizoen de opvolger van assistent Andries Ulderink. Hij bleek met zijn jarenlange ervaring een zeer welkome aanvulling op de trainersstaf. FC Twente is Ivar en Adrie dankbaar voor de inzet voor de club en wenst beiden veel succes in hun verdere loopbaan.”

55015941 FC Twente
Adrie Bogers

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.