Eerste selectie twepec

Vanwege de afwezigheid van Ron Jans nam assistent-trainer Ivar van Dinteren de honneurs waar. Na afloop van de zege op Zwolle blikte Van Dinteren terug op de avond.

AVE 2477

“Dit was echt heel leuk en uitdagend om te doen. Ook omdat PEC Zwolle verschillende systemen speelde en ons uitdaagde om telkens aan te passen. Dat vond ik het allerleukste eigenlijk. We hadden vandaag de 2-0 moeten maken. Maar dan was net een aanname niet goed of maakten we de verkeerde keuze. Vlak na rust kregen wij een grote kans en gingen zij vervolgens wisselen en brachten ze drie aanvallers. Zij gingen ontzettend offensief spelen. Daar hadden we wat problemen mee. Daarom hebben we toen Vlap eraf gehaald en Pierie gebracht. Daarna kregen we weer wat meer controle."

"Dat het goed uitpakte allemaal en dat we winnen, dat is mooi. Het doel is om Europees te halen, of in ieder geval de play-offs daarvoor te spelen. Nu moeten we kijken of we zo lang mogelijk aan kunnen haken bij AZ en Feyenoord, want dan zou je je rechtstreeks kunnen plaatsen. Of dat reëel is weet ik niet, dat moet blijken.”

Foto's: Anja Veurink 

AVE 2850 v2
AVE 2853
AVE 2866
AVE 2870
AVE 2888
AVE 2889 v2
AVE 2892