Partner FC Twente Vrouwen

Er zijn diverse Partners verbonden aan de FC Twente Vrouwen. Deze zijn van grote waarde voor FC Twente en voor de professionalisering van het vrouwenvoetbal. Met iedere partner wordt een sponsorpakket op maat gemaakt die past bij de doelstellingen, wensen en behoeften van de partner. FC Twente is een van de grondleggers van het vrouwenvoetbal en daar is de club trots op. FC Twente Vrouwen staat voor gelijkheid en diversiteit, waardoor sponsoring niet alleen zakelijke kansen biedt, maar ook de mogelijkheid geeft bij te dragen aan positieve maatschappelijke verandering.

Reggeborgh CMYK

Hoofdsponsor FC Twente Vrouwen

Reggeborgh Foundation is met ingang van het seizoen 2024-2025 hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen.

Reggeborgh Foundation streeft ernaar om vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen bij te dragen aan een gezonde toekomst voor iedereen.

Exposuremogelijkheden FC Twente Vrouwen

Led-Boarding wedstrijden De Grolsch Veste

De FC Twente Vrouwen spelen elk seizoen 4 wedstrijden in de Grolsch Veste. Sinds februari 2024 worden alle wedstrijden van de FC Twente Vrouwen live uitgezonden op ESPN1, het vrije kanaal. Dit biedt interessante exposure mogelijkheden voor een selectieve doelgroep. Bij de wedstrijden van FC Twente Vrouwen in de Grolsch Veste, is er een totaal van 248 meter aan LED-boarding aan de televisiezijde beschikbaar. FC Twente Vrouwen biedt een ideale gelegenheid om uw bedrijf regionaal en landelijk onder de aandacht te brengen.

Vaste boarding Sparta Enschede

FC Twente Vrouwen heeft mogelijkheid voor een vaste boarding posities langs het speelveld van de FC Twente Vrouwen bij Sparta Enschede. Deze borden zijn zichtbaar op de live-uitzending van ESPN.  

Sponsoring rondom wedstrijden

Bij de wedstrijden in de Grolsch Veste zijn er bij de FC Twente Vrouwen mogelijkheden om wedstrijdsponsor of balsponsor te worden. Met een wedstrijdsponsorschap en balsponsorschap bij FC Twente bereikt u minimaal 6.000 mensen en beleeft u een ultiem dagje uit.

  • Wedstrijdsponsor

Als wedstrijdsponsor van FC Twente Vrouwen ontvangt u na de wedstrijd een wedstrijdshirt met een gesigneerd door de ‘Vrouw van de wedstrijd.’ Bij het wedstrijdsponsorschap geniet u met 16 personen van een eigen skybox en maak daarnaast mee hoe wij uw bedrijf onder de aandacht brengen bij alle wedstrijdbezoekers. Het gesigneerde shirt wordt u aangereikt in een geplastificeerde kubus waarop ook de betreffende wedstrijd (datum en logo’s clubs) wordt vermeld.

  • Balsponsor

Als balsponsor van FC Twente Vrouwen ontvangt u na de wedstrijd de wedstrijdbal gesigneerd door de ‘Vrouw van de wedstrijd’. Bij het balsponsorschap geniet u met 4 gasten van een volledig verzorgd arrangement en luxe Business Seats in de Dick Wessels. Nadat de vrouw van de wedstrijd zijn handtekening heeft gezet, ontvangt u na afloop van de wedstrijd op het veld van De Grolsch Veste de wedstrijdbal. De wedstrijdbal wordt u aangereikt in een geplastificeerde kubus waarop ook de betreffende wedstrijd (datum en logo’s clubs) wordt vermeld.

Business seizoenkaart FC Twente Vrouwen

Word partner van de FC Twente Vrouwen en bekijk samen met andere partners de wedstrijden in de Dick Wessels Lodge en bestuurskamer van Sparta Enschede.

  • Unieke netwerkmogelijkheden
  • Toegang tot de Dick Wessels Loge en bestuurskamer Sparta, inclusief luxe catering en consumpties
  • Luxe Business Seats
  • Exclusief karakter

Bent u geïnteresseerd naar de zakelijke mogelijkheden van FC Twente Vrouwen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Mogelijkheden FC Twente Vrouwen