Stersponsoren van FC Twente

Voor FC Twente zijn stersponsoren van grote waarde. Na de hoofdsponsor van de club zijn dit de grootste sponsoren. FC Twente kent verschillende stersponsoren met allemaal eigen doelstellingen, wensen en behoeften. Er gelden geen standaard-stersponsorpakketten. Ieder stersponsorschap wordt op maat gemaakt op basis van de doelstellingen, wensen en behoeften van de stersponsor. 

Stersponsor Grolsch

Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente, Grolsch is diepgeworteld in de regio. De club kon altijd op de steun van Grolsch rekenen.

Jacco Potkamp, Directeur Verkoop bij Koninklijke Grolsch: “We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd. We hebben, als goede noabers van elkaar, de intentie om de club - samen met de fans - te blijven steunen, in goede en minder goede tijden. Als iconen van deze prachtige regio zien we veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar te versterken. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor het voetbal, maar zeker ook voor de mensen en de regio. Op vele mooie jaren samen, proost!”

Stersponsor Univé

We zijn enorm trots dat Univé Oost stersponsor is van FC Twente. Univé draagt dezelfde kernwaarden als FC Twente: Trots, Noaberschap en Ambitie. Met sport als rode draad door beide organisaties. De komende jaren werken we intensief samen om onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Samen willen we blijven uitstralen dat sport voor iedereen is. Het partnership wordt gericht op de naamsbekendheid van Univé in de regio en het activeren van de supportersdatabase. 

Stersponsor GGM Gastro International

Er zijn veel gelijkenissen tussen FC Twente en GGM Gastro, met name de passie, trots en trouwe achterban die beide partijen uitstralen. Het doel van de samenwerking met FC Twente is om een nauwere band met klanten op te bouwen. 

Wij zijn trots dat een internationaal bedrijf als GGM Gastro zich aan FC Twente verbindt. GGM Gastro, dat met haar hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Ochtrup, is Europees marktleider op het gebied van gastronomie. Met de samenwerking leveren we als FC Twente een mooie bijdrage aan de verdere ontwikkeling van GGM Gastro. Het partnership wordt gericht op de naamsbekendheid van GGM Gastro in Nederland. 

Stersponsor VDK Groep

FC Twente is trots dat VDK Groep stersponsor is geworden. De VDK Groep heeft een contract getekend voor de duur van drie seizoenen. VDK Groep wil graag betrokken zijn in de regio, dit doen ze in samenwerking met de Twentse bedrijven Klein Poelhuis Installatietechniek, Van der Molen Beveiligingstechniek en Keizers Installatietechniek. 

VDK Groep vindt lokaal ondernemerschap belangrijk en met de VDK Groep worden krachten gebundeld. De totale VDK Groep bestaat uit 3.600 medewerkers verdeeld over 82 installatiebedrijven in Nederland. De werkzaamheden die de VDK Groep uitvoert zijn klimaattechniek, beveiligingstechniek, elektrotechniek, building intelligence en infratechniek. 

Stersponsor Castore

Vanaf het seizoen 2023-2024 speelt FC Twente in kleding van het merk Castore. Castore verzorgt de productie, distributie en verkoop van FC Twente wedstrijd- en trainingskleding. De kleding wordt gedragen door alle selecties van FC Twente. 

Castore, opgericht in Liverpool door de broers en ex-topsporters Tom en Phil Beahon, is ontstaan vanuit het idee dat sportkleding sportprestaties kan verbeteren. Castore is niet alleen actief in de Eredivisie, ook clubs in Spanje, Engeland, Duitsland en Schotland worden voorzien door kleding van Castore. 

Zelf Stersponsor worden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om u van verdere informatie te voorzien.

Informatieaanvraag Partnerships