FC Twente is een dynamische betaald voetbal organisatie in de Eredivisie, waarbij geen dag hetzelfde is. De organisatie is volop in beweging en ontwikkeling. De prestaties van en de gezamenlijke passie voor FC Twente verbinden en inspireren supporters, medewerkers, vrijwilligers, (amateur)sporters en het bedrijfsleven. Werken bij FC Twente betekent werken in een dynamiek die hoort bij een organisatie die altijd vol in de schijnwerpers staat en waarbij elke week met beleving wordt toegeleefd naar de wedstrijd. Ben jij op zoek naar uitdaging en dynamiek, bereid om het beste uit jezelf te halen en (samen) een optimaal resultaat neer te zetten? Kom dan ons team in de Fanstore versterken.

Functie

Als verkoopmedewerker stel je de behoeften van de klant centraal en zorg je voor een uitstekende klantervaring door goed naar de wensen van de klant te luisteren, hen te voorzien van advies, ondersteuning en een oplossing te bieden. 

Welke eigenschappen heb je nodig?

Een verkoopmedewerker van de Fanstore is klantvriendelijk, netjes en een harde werker. Je bent creatief bij het indelen van de winkel en vindt het leuk om in een team te werken. Dit alles doe je in een gestructureerde en nette winkel. 

Wat jij meebrengt?

  • Jij hebt bij voorkeur een MBO diploma bij voorkeur richting Detailhandel;
  • Je hebt ervaring in de winkel of in een vergelijkbare sector/functie;
  • Je hebt passie voor retail en voor de klant;
  • Je hebt aanpassingsvermogen, bent prestatiegericht en gedreven;
  • Je bent communicatief vaardig, empatisch en kan goed luisteren;

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige en uitdagende job bij een dynamische voetbalclub. FC Twente is volop in ontwikkeling. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling als wij enthousiast zijn over jou, én jij het naar je zin hebt. Het bij deze functie behorende salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wij bieden flexibele arbeidsvoorwaarden. De werksfeer binnen FC Twente is open en informeel. 

Wil je meer weten over de functie of solliciteren?

Neem voor meer info contact op met Milan Hollink, Shopmanager Fanstore, via e-mail m.hollink@fctwente.nl. Sollicitaties (motivatiebrief + CV) mogen hier ook naar toegestuurd worden.