Supporters

Twee weken geleden hebben we duizenden supporters verwelkomd bij De Grolsch Veste die hun retrojack, een loyalty edition, kwamen afhalen. Een retrojack als cadeau voor de onvoorwaardelijke steun die FC Twente in de coronaperiode kreeg van haar supporters.

Voor de seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid waren hun retrojack af te halen, is er vrijdag een nieuwe mogelijkheid. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (vanaf 17.30 uur) wordt er bij De Grolsch Veste, aan de spoorzijde van het stadion, een speciale afhaalplek ingericht. Het is morgen niet mogelijk te ruilen voor supporters die de retrojacks reeds afgehaald hebben, dit kan alleen op doordeweekse dagen bij de receptie van De Grolsch Veste.

Iedereen die aan het einde van het vorige seizoen (20-21) de seizoenkaart voor het huidige voetbaljaar (21-22) heeft verlengd krijgt dit retrojack cadeau. Vrijdag 1 april hebben de supporters een persoonlijke e-mail gekregen met unieke code. Heb je het retrojack nog niet afgehaald, dan kun je vrijdag 22 april met deze gegevens het jack alsnog afhalen bij De Grolsch Veste.

Het is ook mogelijk om iemand anders het retrojack af te laten halen. Dan dient diegene het afhaalnummer (en naam) van deze persoon bij zich te hebben en te laten zien.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Service & Ticketing afdeling: ticketing@fctwente.nl.