Eerste selectie Supporters

Traditioneel reikt supportersvereniging De Vriendenkring aan het eind van elk voetbaljaar de prijzen voor Speler en Talent van het seizoen uit. Vanmiddag kwam de oudste en grootste supportersvereniging van FC Twente langs bij de selectie om in De Grolsch Veste de prijzen uit te reiken.

Vriendenkring-voorzitter Lucas Fransen overhandigde samen met Jacques Hendriksen, erelid van de supportersvereniging, de Speler van het seizoen bokaal aan Joël Drommel. De talenten-award ging naar Jayden Oosterwolde. 

Joël Drommel 
Zondag speelde Joël Drommel zijn laatste wedstrijd voor FC Twente, deze zomer maakt hij de overstap naar PSV. Drommel kwam als jonge doelman in 2014 binnen bij FC Twente en debuteerde op 18-jarige leeftijd in de Eredivisie. Hij groeide als eerste doelman, keerde met de club terug in de Eredivisie en werd dit seizoen geselecteerd voor het Nederlands elftal.  

Jayden Oosterwolde 
Jayden Oosterde maakte afgelopen zomer de overstap van de Academie naar de eerste selectie. De 20-jarige verdediger debuteerde tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen in de basis en kwam in zijn debuutseizoen voor FC Twente tot 26 wedstrijden, waarin hij een keer scoorde.

Jayden Joel