Eerste selectie hertwe

Morgenavond staat de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. In aanloop naar het treffen blikt trainer Ron Jans vooruit op het duel op Erve Asito.

Na de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam begon de selectie de voorbereiding op de volgende wedstrijd: uit tegen Heracles Almelo. Trainer Ron Jans: ''We kijken terug op een goede week, waarin er goed werd getraind. Daar zijn we heel tevreden over en we kijken dan ook uit naar de wedstrijd van morgen."

"Volledig focussen op onszelf''
Met nog vier speelrondes te gaan is het spannend op de Eredivisie ranglijst, waaronder in de strijd om Europees voetbal. ''Wij focussen volledig op onszelf. We hebben rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal in eigen hand, en daar richten we ons op. In de wedstrijd tegen Sparta werd het na de 2-0 toch wat gemakzuchtig, we zitten er als staf bovenop om de spelersgroep scherp te houden en te zorgen dat we iedere week weer resultaat halen.'' In Almelo zal de ploeg dat, in verband met geldende veiligheidsmaatregelen, moeten doen zonder een vol en luid uitvak. "Het is jammer dat we onze supporters moeten missen bij deze wedstrijd, het is niet anders."


Heracles Almelo - FC Twente, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk.