psvtwe Eerste selectie

Michal Sadilek en Michel Vlap keren terug in de selectie. Beiden zijn inzetbaar voor het uitduel met PSV. Wout Brama is er zaterdag in Eindhoven nog niet bij. Het duel komt voor Brama net te vroeg. Na de afsluitende training op vrijdag blikte Ron Jans vooruit op PSV-FC Twente.

Michal Sadilek, Michel Vlap en Wout Brama ontbraken afgelopen week tijdens het bekertreffen in Oss. De eerste twee zijn weer beschikbaar. “Voor Wout komt het duel met PSV net iets te vroeg”, gaf Jans aan. “We verwachten hij er volgende week tegen Heracles weer bij is.”

Drie dagen na de bekerwedstrijd in Oss, reist FC Twente zaterdagmiddag opnieuw af naar Brabant, dit keer wacht PSV voor de competitie. “We zijn benieuwd hoe we ons meten met PSV, we hebben ons dit seizoen al uitstekend laten zien tegen de ploegen bovenin”, vervolgt Jans. “PSV speelde in de voorbereiding echt heel erg goed, zoals in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Gakpo en Madueke zullen bij PSV ontbreken, maar dan staat er nog steeds echt een heel goede ploeg. PSV zal wat recht willen zetten en wij gaan hen dat zo moeilijk mogelijk maken. Het is belangrijk dat we compact verdedigen en durven te voetballen. Wij gaan ook onze kansen krijgen en dan is het zaak effectief te zijn.”

PSV – FC Twente, aanvang 16.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

51682536 FC Twente