Looping breidt haar sponsorcontract uit bij FC Twente en wordt met ingang van het nieuwe seizoen voor drie jaar Premium Partner van FC Twente.

Looping presenteert morgen rondom de wedstrijd FC Twente – PSV haar nieuwe naam en logo officieel aan het grote publiek. Voorheen droeg het bedrijf de naam wijverkopenuwautowel.nl. Looping is erop gericht om een, voor velen, vervelend en bekend probleem op te lossen: ‘snel en zonder gedoe zijn of haar auto verkopen’. Via FC Twente wil Looping haar naamsbekendheid direct vergroten. 

Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente: “Trots dat we Looping kunnen presenteren als nieuwe Premium Partner. Met Looping voegen we opnieuw een regionaal bedrijf met landelijke uitstraling toe aan de top van de sponsorpiramide. Twee Twentse partijen die elkaar gaan versterken, een mooi stuk Noaberschap. Als club zijn we ervan overtuigd dat we Looping kunnen helpen groeien in haar landelijke- en regionale naamsbekendheid.”  


Als Looping zijn wij trots dat we ons als regionale partij met landelijke dekking kunnen aansluiten als Premium Partner bij FC Twente. We kijken enorm uit naar de komende drie jaar. De drie jaar waarin wij ons als Looping onder de aandacht willen brengen bij de FC Twente supporters en natuurlijk de rest van Nederland” aldus Sefa Sarioglu, Directeur Looping. “De drie kernwaarden van FC Twente, Trots, Ambitie en Noaberschap, sluiten perfect aan bij ons bedrijf. We zijn trots op onze nieuwe branding, hebben de ambitie om de beste te zijn in het verkopen van auto’s en dat doen we samen met een hecht team van medewerkers en leveranciers”.

Foto 2 Looping x FC Twente

OVER LOOPING

Wijverkopenuwautowel.nl krijgt een nieuwe naam: Looping. Het merk gaat de volgende stap zetten en daar hoort een nieuwe uitstraling bij. Het vertrouwde dat je gewend bent in een nieuw, beter en strakker jasje. Klanttevredenheid staat daarbij stipt op nummer 1.

In Nederland worden er dagelijks meer dan 5.000 tweedehands auto’s verkocht. Voor een particulier is dit vaak lastig, ondoorzichtig en soms zelf een onveilig proces. Looping draait dit om, zij maken het leuk, snel en veilig. Wanneer iemand zijn auto aanmeldt gaat Looping hiermee om alsof het een eigen auto is. Daarmee wordt de klant volledig ontzorgd bij de verkoop. Looping zorgt ervoor dat de beste deal eruit komt en de klant een goed gevoel overhoudt aan de verkoop.

Door jarenlange ervaring snapt Looping de automarkt als geen ander en wil het particulieren verrassen met een uitstekende service. Het uitgangspunt van Looping is om altijd voor de beste deal te gaan en zo iemand een geweldige dag te bezorgen.

Wilt u meer informatie of direct uw auto verkopen: www.looping.nl 

Foto 3 Looping x FC Twente