FC Twente Vrouwen

De OranjeLeeuwinnen hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de Final Four. Caitlin Dijkstra stond in de basis en speelde de hele wedstrijd. Renate Jansen kwam in de slotfase binnen de lijnen.

In de laatste speelronde van de Nations League-poule was het stuivertje wisselen met Engeland, maar trok uiteindelijk de ploeg van Andries Jonker aan het langste eind. Egurolla scoorde in de blessuretijd de 3-0 en dacht daarmee Nederland naar de koppositie in de poule te koppen, maar Engeland scoorde ook in blessuretijd waardoor de ploeg van Sarina Wiegman het ticket tot de Final Four weer in handen had. In de 95e minuut was het dan toch weer raak en kopte wederom Egurolla de 0-4 binnen.

Door het doelpunt eindigde Nederland met één doelpunt meer boven Engeland in de Nations League-poule, waardoor Oranje geplaatst is voor de Final Four. De winnaar van dit toernooi plaatst zich voor de Olympische Spelen in Parijs.