De zalen en lounges in De Grolsch Veste zijn naast projectieschermen, beamers en geluidsinstallaties, ook voorzien van divers denkbare multimediafaciliteiten, zoals video-streaming en videoconferencing.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download hier onze banquetmap.

Wilt u eerst even, virtueel, rondkijken? Hier vindt u onze virtual experience!

Facaliteiten Hatrans Plaza Theater

Entertainment

Meetings & Events heeft een ruime ervaring met diverse soorten van entertainment. Indien u een live band, DJ, mobiele muziekvoorziening of achtergrondmuziek wilt toevoegen aan uw evenement adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Tevens helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte spreker voor uw programma. Uiteraard zorgen ook voor alle facilitaire voorzieningen zoals een podium, geluidsinstallatie en technische bediening.
Bistro de Veste 2

Catering

Aan de hand van uw wensen of een specifiek thema maken wij graag een voorstel op maat. Wij staan voor eerlijke gerechten, ‘simpel’ maar lekker. “Zien wat je eet en proeven wat je ziet.” Elke dag streven wij ernaar constante hoge kwaliteit te bereiken. Vrijwel al onze producten worden in onze eigen keuken gemaakt. Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Zo werken wij met Twentse streekproducten en zorgen wij voor zo min mogelijk verspilling door nagenoeg alles te verwerken. Vanzelfsprekend houden wij rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Wij kijken er naar uit u culinair in de watten te leggen.
TOS Lounge

Aankleding

Menukaarten, bloemstukken & Tafelkaarten. Wij kunnen een deel van de organisatie van uw evenement uit handen nemen door benodigde drukwerk zoals menukaarten, tafelkaarten of uitnodigingen te verzorgen. Ter aankleding van de ruimtes kunnen wij zorgen voor allerlei soorten bloemdecoraties, zoals tafelstukken, boeketten of kathederstukken.

Gastvrouwen / bewaakte garderobe. Het is mogelijk om (gethematiseerde) gastvrouwen in te huren die uw organisatie assisteren bij de ontvangst en registratie van gasten, verwijzen en begeleiding of andere diensten. Onze gastvrouwen zijn zeer ervaren en kennen het stadion tot in detail. Als extra service voor uw gasten kunt u kiezen voor een garderobe met permanente bewaking.

FC Twente merchandise. De Fanstore van FC Twente heeft een ruim aanbod aan producten welke uitermate geschikt zijn als origineel relatiegeschenk of ‘give-away’.
Videowall

Audiovisuele mogelijkheden

Om product- en andere presentaties tijdens uw training, vergadering of bedrijfsevenement een extra dimensie te geven, kunt u gebruik maken van de rondom het veld opgestelde LED-boarding en de videowalls. Deze innovatieve presentatievormen stellen u in staat om beelden te tonen van hoge kwaliteit. Tevens kunt u gebruik maken van De Grolsch Veste TV, een intern Tv-circuit wat op nagenoeg iedere locatie in De Grolsch Veste aanwezig is.

FC Twente Meetings & Events denkt graag met u mee over inzet van audiovisuele middelen voor uw evenement. Maatwerk is voor ons vaker regel dan uitzondering.