Business TOS

TOS-leden Cirqon, Expro-IT en Bakkerij Oonk sponsoren kleuterschool in Gambia. Cirqon, Expro-IT en Bakkerij Oonk pakten gezamenlijk als TOS-lid de handschoen op om een ontwikkelingsproject in Gambia te sponsoren. Gezamenlijk doneerden ze € 1.500,- aan Tanji Life Nursery School.

De Twentse Diana Vos - oud-controller van onder meer de Peterman Autogroep en Impossible - is initiatiefnemer. “Ik ken Gambia oorspronkelijk als vakantiebestemming en had al een groot deel van het land gezien. Het heet niet voor niets de ‘Smiling Coast’, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam en het is een veilig land. Eigenlijk toevallig kwam ik in Nederland een oproep tegen voor het geven van Engelse les in Gambia. Het contact met de stichting werd daardoor al snel gelegd.”

Initiatiefnemer Diana Vos

Sponsoren gezocht voor een bus

Voor een nieuw project zoekt Diana nog sponsoren voor een (invalide)bus, voor het vervoeren van onder andere minder valide kinderen: “De aanvraag is twee weken geleden opgesteld en ondertussen heeft de huidige bus de geest gegeven. Dat is echt een probleem, omdat het nu lastig is om de kids op te halen. Ze hebben nu via via een andere bus kunnen lenen, maar dat is een tijdelijke oplossing. Voor de bus moeten we minimaal € 6.500,- ophalen. Ook andere giften zijn natuurlijk welkom, ze kunnen alle hulp gebruiken daar.”

TOS meets…?

Ook als het niet over business gaat, is het belangrijk om elkaar als TOS-leden te vinden. Juist als we daarmee anderen - op welke manier dan ook - kunnen helpen! Ook buiten onze eigen landsgrenzen. Iets bijdragen als TOS-lid? Dat kan! Klik hier en maak vandaag nog € 25,- over.

Achtergrond
De bouw van de keuken
Image kopie
Image 2021 12 01 1
Image 2021 11 29
Image 2021 12 01