Eerste selectie

Vaclav Cerny kwam zaterdagavond in actie met de nationale ploeg van Tsjechië. De aanvaller begon in de basis tijdens de oefeninterland in en tegen Turkije. Nadat voormalig FC Twente-speler Enes Ünal de score had geopend voor Turkije, maakte Cerny na rust de gelijkmaker. De aanvaller was afgelopen ook al trefzeker voor Tsjechië tegen de Faeröer. Tsjechië verloor zaterdagavond met 2-1 van Turkije.

Later op de avond speelde Ramiz Zerrouki met Algerije tegen Zweden. Algerije verloor met 2-0, Zerrouki begon in de basis en werd na tien minuten in de tweede helft gewisseld. Mathias Kjølø maakt deze week deel uit van de selectie van Noorwegen onder 21, het Noorse speelde tegen Frankrijk (1-1). Kjølø kwam dit duel niet in actie.