Business

Twepa breidt haar sponsorcontract bij FC Twente uit. De Enschedese onderneming is al jaren verbonden aan de club en wordt voor de komende drie seizoenen Premium Partner van FC Twente. Door het intensiveren van de samenwerking wordt Twepa nog zichtbaarder bij FC Twente, zowel bij de eerste selectie als FC Twente Vrouwen.

Twepa is de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. En dat al sinds 1929. Een (h)echt familiebedrijf met Twentse roots, dat klanten en hun behoeftes centraal zet. Zo is Twepa de smeerolie voor menig organisatie of instelling.

“Na ruim 10 jaar aan diverse bestuurstafels binnen de club te hebben gezeten, zijn we bijzonder trots opnieuw een erg mooie weg te hebben gevonden om de club te ondersteunen. Een weg waarbij wederom het mes aan twee kanten snijdt", aldus Coen Brinkman, directeur van Twepa. “Met deze partnerovereenkomst kunnen wij, in de schijnwerpers van FC Twente, uitstekend laten zien wat de toegevoegde waarde van het zakendoen met Twepa is. Mijn complimenten aan de afdeling commercie binnen de club, voor hun creatieve inbreng om tot deze partnerovereenkomst te komen.”

TWEPA19

Er bestaat een band als sponsor én als leverancier tussen Twepa en FC Twente. Een samenwerking die ervoor zorgt dat elke twee weken de wedstrijddag, in elk geval naast het veld, goed verloopt. De facilitaire producten zoals bekertjes, overige disposables en bedrijfskleding worden op tijd aangeleverd, zodat de medewerkers van de club nooit misgrijpen tijdens hun werkzaamheden. Zo kunnen zij zich volledig richten op de supporters en sponsors van de club.

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “Wederom hebben wij een mooi bedrijf kunnen toevoegen aan de top van onze sponsorpiramide. Daar zijn we trots op. Het maakt ons nog trotser dat we kunnen melden dat het ditmaal om een echt familiebedrijf uit Twente gaat. Twepa is al jaren erg betrokken bij FC Twente, een bedrijf dat noaberschap uitstraalt en het niet mooier verpakt dan het is. Daarbij hebben ze de ambitie om een bijdrage te leveren aan ieders succes. Dat past bij FC Twente.”

BEDRIJFSINFORMATIE TWEPA

Bij Twepa geloven we in de passie van ondernemers. We willen ondernemers laten doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Daarom ondersteunen wij onze klanten volledig op het gebied van facilitaire producten en oplossingen. Samen tot het beste resultaat komen. Daar draait het om.
De focus ligt bij Twepa op zes verschillende productgroepen. Dozen, Verpakkingen, Disposables, Bedrijfskleding, Schoonmaak en Kantoorartikelen. Deze productgroepen vormen samen een zeer compleet assortiment met facilitaire artikelen. Dit maakt dat je als ondernemer voor vrijwel al jouw producten op één plek terecht kunt. Wel zo efficiënt. Wel zo makkelijk.
Waar anderen stoppen, gaat Twepa door. Doordat er gewerkt wordt met verschillende brancheteams is er voor elke klant een geschikt aanspreekpunt. Iemand met kennis van de markt en de wet- en regelgeving. En iemand die de klantbehoeften en ins & outs van het assortiment kent.
Zo worden klantrelaties volledig ondersteund met een sterk assortiment facilitaire producten, simpele klantoplossingen en slimme concepten. Op die manier kunnen zij zich volledig bezighouden met de core business en de dingen waar zij goed in zijn. Ieder z’n kracht.

Kijk voor meer informatie op de website van Twepa.

pand2020 bomen klein