Business TOS

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd blikt Perry Faulhaber, voorzitter van de TOS, vooruit op deze wedstrijd. Daarnaast deelt hij de laatste stand van zaken en blikt hij vooruit op de komende activiteiten met de TOS.

TOS | Wisseldiner in Delden – 1 november 2022

Het is buiten al stikdonker als om 18.00 uur de eerste gang wordt opgediend bij hotel-restaurant De Zwaan in Delden. Precies op datzelfde moment krijgen ook de gasten van Carelshaven, 1300 meter verderop, hun zeebaars met appelstroop, mosterd en piccalilly voorgeschoteld. Vanavond dineren twee keer tachtig TOS-leden simultaan in het pittoreske Delden. Na elke gang wordt het eigen glas gepakt en doorgeschoven naar een nieuwe tafel en een nieuw gezelschap. Inderdaad: dit is de avond van het Wisseldiner.

De tafelheren en tafeldames houden de vaart en de stemming er goed in. De voorstelrondes waar we elke gang mee beginnen zijn kort en vooral zakelijk. De vragen die zij ons daarna stellen hebben daarentegen weinig met het werk te maken. Wat is bijvoorbeeld het mooiste feest dat je ooit hebt gevierd? Wie vind je dat de nieuwe directeur van FC Twente moet worden? En wie zou je willen zijn als je een maand lang werk en leven kon ruilen met iemand anders? De antwoorden variëren van John de Mol senior tot Mark Rutte en Ursula von der Leyen, baas van de EU. Zelfs Pino komt voorbij al wordt daar helaas geen motivatie bij gegeven.

Dat een grote groep na afloop van het dessert gezellig blijft hangen, laat wel zien dat het Wisseldiner nog altijd haar charme niet is verloren. We zijn ook nog lang niet uitgepraat met elkaar. Wat een geluk, binnenkort zien we elkaar weer!

Wat kan je verwachten aankomende wedstrijd in de TOS lounge?

De Hatrans Plaza is vanaf 12.30 uur geopend. De Vinyl Brothers is bij ontvangst in de TOS lounge en vervolgens bij de Citybar.

Na de wedstrijd zullen Rosalie en DJ Sven Elias de muzikale omlijsting voorzetten in TOS lounge. 

Activiteitenkalender TOS

  • 15 & 16 November Rondleiding Grolsch (=vol)
  • 25 November WK kijken in De Veste
  • 4 December TOS winter Rally
  • 17 December FC Twente / TOS Gala 

 

Een heel fijn weekend en een sportieve zondagmiddag.

Perry Faulhaber, voorzitter.