Supporters

Vanaf woensdag 22 september starten FC Twente en Jumbo supermarkten een unieke spaaractie. In totaal zijn er twintig Jumbo supermarkten in de regio Twente die meedoen met deze speciale spaaractie, zie onderstaand de pagina de deelnemende Jumbo supermarkten.

Bij de deelnemende Jumbo supermarkten spaar je voor korting op een unieke FC Twente voetbal. Bij iedere € 10,- ontvang je een spaarzegel. Bij een volle spaarkaart en € 5,- bijbetaling koop je deze speciale FC Twente voetbal.

De FC Twente voetbal is nergens anders te koop en een uniek exemplaar van hoge kwaliteit. Op de voetbal staan De Grolsch Veste en Het Diekman centraal. Hier spelen de eerste selectie en de FC Twente Vrouwen alle thuiswedstrijden in competitieverband. Voor kinderen is het een unieke voetbal om mee te voetballen en hen droom te leven: voetballen in De Grolsch Veste of op Het Diekman. Tevens is de voetbal een echt collectorsitem.

Plattegrond Jumbo deelnemers ballenactie

De actie is alleen geldig bij de 20 deelnemende Jumbo supermarkten

Enschede Kuipersduik – Wesselnering – Brouwerijplein – Burgemeester van Veenlaan – Noorderhagen – Akkerstraat – Stokhorst – Lage Bothof.
Hengelo Woolderesweg – Dikkersplein – Hasselo – Groot Driene – Oude Molenweg.
Losser De Brink
Neede Leussink
Goor Leussink
Glanerbrug Lochan
Oldenzaal Kuipers
Denekamp Kuipers
Haaksbergen Leussink

Voorwaarden

Spaarzegels worden uitgegeven van woensdag 22 september t/m dinsdag 2 november. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met dinsdag 9 november. Bij iedere € 10,- ontvang je een gratis spaarzegel. Deze spaarkaart is niet inwisselbaar tegen contanten. Alleen originele spaarkaarten met originele zegels worden geaccepteerd. De actie is alleen geldig bij de bovengenoemde 20 Jumbo supermarkten.

Header Jumbo ballenactie
Spaar een unieke FC Twente voetbal bij Jumbo Super