Supporters Eerste selectie psvtwe

De gedragen wedstrijdshirts van FC Twente spelers van de wedstrijd PSV - FC Twente worden geveild via het online veilingplatform Matchwornshirt. De gedragen shirts worden na afloop van de wedstrijd ook gesigneerd door de spelers. De opbrengst van de veiling komt ten goede van het initiatief Hart van Twente.

Wil jij een van deze unieke shirts aan de muur? Alle gedragen wedstrijdshirts van de uitwedstrijd tegen PSV worden na de wedstrijd geveild via het online veilingplatform matchwornshirt.com. Ook wordt er een shirt dat door de hele selectie is gesigneerd geveild. De veiling begint tijdens de aftrap van de wedstrijd. Plaats jouw bod dan eenvoudig en snel. Na afloop van de veiling worden de shirts binnen 24 uur na betaling aangetekend verzonden.

Hart van Twente

Dit maatschappelijke initiatief is er speciaal voor kinderen en jongeren uit de regio die in een zorgelijke of moeilijke situatie zitten. Dit seizoen worden in samenwerking met diverse organisaties, stichtingen en goede doelen uit de regio, waaronder het Roessingh, MST, ZGT, Stichting Hartekind, Spieren voor Spieren en Twente tegen Kanker, bij iedere thuiswedstrijd kinderen en jongeren die verbonden zijn aan een goed doel of stichting uitgenodigd. In een speciaal daarvoor ingerichte skybox wil Hart van Twente hen een onvergetelijke dag in De Grolsch Veste bezorgen en onvergetelijke herinneringen laten maken samen met familieleden. Bovendien worden gedurende het seizoen andere activiteiten georganiseerd waaronder de jaarlijkse ‘Hart van Twente Dag’.