Business Supporters

FC Twente en Cube hebben hun samenwerking verlengd. Cube is digitaal partner van FC Twente. Het contract met het Oldenzaalse softwarebedrijf is opengebroken en verlengd tot medio 2026. 

Cube geeft sinds 2021 vorm aan de digitale ambities van FC Twente, onder meer via de website en de FC Twente-app. Samen met Cube blijft FC Twente de komende jaren werken aan het verder ontwikkelen van de website en de app. 

Job Keupink, CEO bij Cube: “Het meest blij ben ik met samenwerkingen die gecontinueerd en uitgebreid worden. Dan heb je samen vooruitgang geboekt en dat smaakt naar meer. Complimenten voor mijn team, de ambities van FC Twente en prettige samenwerking met het marketing team. Als supporter en business partner van de club kun je hier alleen maar trots op zijn.”

Leon Molenkamp, Manager Marketing, Media & Communicatie FC Twente: “Vanuit FC Twente zijn we erg tevreden over de samenwerking met Cube. We zijn dan ook blij dat we deze samenwerking continueren voor minimaal de komende drie jaren. We bouwen iedere dag verder aan onze website en app en blijven functionaliteiten toevoegen voor onze supporters en sponsors. En hoe mooi is het dat we dat met een Twentse partner kunnen doen.”

Over Cube
Het software bedrijf uit Oldenzaal is een snelgroeiende onderneming en bediend prachtige opdrachtgevers in Twente maar ook beursgenoteerde internationale organisaties. 

DVS00693436

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.