zwotwe Eerste selectie

FC Twente heeft zaterdagavond de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle gewonnen met 1-3. In Zwolle greep FC Twente na een kwartier de leiding via Dimitris Limnios, die goed oplette na een voorzet van Virgil Misidjan (0-1). Kort voor rust was ook Manfred Ugalde scherp. Hij kopte een door iedereen gemiste corner van Michal Sadilek tegen de touwen (0-2). Vlak na rust tilde Misidjan de marge naar drie, toen hij de bal tegendraads achter PEC Zwolle-doelman Kostas Lamprou werkte. Het slotakkoord was in de laatste minuten voor de thuisploeg. Invaller Samir Lagsir schoot van afstand de 1-3 binnen.