Eerste selectie

Arno Arts was zondag rondom de thuiswedstrijd tegen N.E.C. te gast in de businessruimten van De Grolsch Veste. Arts, die tussen 1992 en 1994 64 wedstrijden speelde voor FC Twente, heeft een boek geschreven over zijn voetballoopbaan. Deze autobiografie verschijnt 12 november en is reeds te bestellen.

Arno Arts speelde voor N.E.C., het Zwitserse FC Luzern, FC Twente, Cambuur, Willem II, opnieuw NEC, FC Utrecht en VVV-Venlo eindigde bij Achilles'29. Hij maakte van nabij vele hoogtepunten mee. Dit alles gepaard met de nodige voetbalhumor. Maar hij leerde ook de keerzijde van de medaille kennen. Achterdocht, niet nagekomen beloften en het belang van geld.

6S4A1603

Ook na zijn carrière merkt hij dat de voetbalwereld kei- en keihard kan zijn. Vriendjespolitiek, ego's en machtslust winnen het daarin van eerlijkheid, onafhankelijkheid en clubliefde. Desondanks staat Arno Arts telkens weer op en drijft de voetballiefde hem terug het wereldje in. 
Ook privé incasseert hij de nodige klappen en vloeien er vele tranen. In deze autobiografie 'LINKSPOOT, Van 't Vilje tot Champions League' komen ook deze zwarte gebeurtenissen aan bod.