Supporters club

Een week voor de start van het seizoen in de Eredivisie speelt FC Twente in De Grolsch Veste op zaterdag 7 augustus om 19.30 uur een oefenwedstrijd tegen SS Lazio. Seizoenkaarthouders, Premium Seat-houders en Business-leden van FC Twente hebben gratis toegang.

De (gratis) kaartverkoop voor seizoenkaart- en Premium Seat-houders start vrijdag 23 juli om 09.00 uur. Per seizoenkaart of Premium Seat kan 1 gratis kaart worden besteld. Er geldt deze wedstrijd bij de losse kaartverkoop geen ClubCard-verplichting. Let op: kaarten zijn dit weekend alleen online te bestellen, niet bij De Grolsch Veste!

Er geldt een maximum van 20.000 toeschouwers toegestaan i.v.m. de geldende coronamaatregelen en bezoekers moeten beschikken over een coronatoegangsbewijs met een QR-code. Elke seizoenkaarthouder, Premium Seat-houder en business-lid ontvangt volgende week een persoonlijke e-mail met alle kaartverkoopinformatie. In eerste instantie gaat alleen de eerste ring in verkoop.

Mijn FC Twente Account

Iedere supporter dient een nieuw Mijn FC Twente Account aan te maken en deze te koppelen aan het bestaande Ticketing Account. 

Lees hier hoe dat moet. 

Prijzen

Seizoenkaarthouders: € 0,-*** op supporterstribunes* en Diekmantribune**

Premium Seathouders: € 0,-*** op supporterstribunes* en Diekmantribune**

Niet-seizoenkaarthouders: € 10,- op supporterstribunes* en € 15,- op Diekmantribune**

Jeugd tot 18****: € 7,50 op supporterstribunes*

* vakken 101 t/m 110, 117 t/m 127, 135, 136 + eventueel later 2e ring
** vakken 128 t/m 133 (inclusief toegang tot de Hatrans Lounge)
*** Per seizoenkaart of Premium Seat kan 1 losse gratis kaart worden besteld. Bij elke extra kaart geldt het reguliere tarief
**** geboren na 07-08-2003

Start kaartverkoop

Seizoenkaart- en Premium Seat-houders: vanaf 23-07 09.00 uur

Niet-seizoenkaarthouders: vanaf 28-07 09.00 uur

Bezoekersinformatie

Om De Grolsch Veste te betreden bij een wedstrijd dient u, naast een geldige toegangskaart met vak-rij-stoel nummer hierop vermeld en een identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent.
  • Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. U kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.