Eerste selectie utrtwe

FC Twente heeft woensdagavond de eerste seizoenshelft afgesloten met een gelijkspel tegen FC Utrecht: 1-1. FC Twente kwam vroeg op voorsprong. Ricky van Wolfswinkel snoepte na zeventien minuten de bal handig van een verdediger af, omspeelde de keeper en schoot vervolgens de bal uit de draai hoog in het doel. Aan het begin van de tweede helft moest de ploeg van Ron Jans met tien man verder vanwege een rode kaart voor Michal Sadilek. Tot diep in de blessuretijd wist FC Twente de 0-1 vast te houden, maar moest het toch een tegentreffer incasseren door een rake kopbal van Mimoun Mahi.

Scoreverloop
17' 0-1 Van Wolfswinkel
90+5' 1-1 Mahi

Scheidsrechter: Richard Martens
Gele kaart: Oosterwolde, Zerrouki (FC Twente), Van der Maarel, Douvikas, Timber (FC Utrecht)
Rode kaart: 51' Sadilek (FC Twente)

Opstelling FC Utrecht: Paes, Van der Maarel, Maher, Van Overeem (62' Van de Streek), Gustafson (71' Boussaid), Mahi, Douvikas, Zagre (62' Warmerdam), Ramselaar (79' Balk), Timber, Van der Hoorn.

Opstelling FC Twente: Unnerstall, Troupee (86' Everink), Propper, Hilgers, Oosterwolde (62' Smal), Sadilek, Zerrouki, Vlap (54' Bosch), Misidjan (62' Pleguezuelo), Van Wolfswinkel (86' Ugalde), Limnios (86' Rots).