Business

Beukenhorst Koffie is al sinds 1998 als partner verbonden aan FC Twente. Het openbreken van de overeenkomst zorgt ervoor dat beide partijen blijven samenwerken tot en met 2029. Hierdoor blijft Beukenhorst Koffie ook de komende jaren alle koffievoorzieningen organiseren in De Grolsch Veste.

Leon ter Maat, accountmanager Koffiebranderij Beukenhorst: “Sinds 1998 zijn wij de koffiepartner van FC Twente en het is prachtig om te zien dat we dit in de toekomst zullen voortzetten. Onze samenwerking is gericht op kwaliteit en loyaliteit wat zorgt voor een prettige band tussen beide partijen. FC Twente heeft een sterke naam in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze mooie samenwerking continueren.”

Rik Bronkhorst, Manager Meetings & Events: “Wij zijn zeer verheugd met het openbreken en verlengen van de overeenkomst. Beukenhorst Koffie levert al jarenlang alle koffievoorzieningen in De Grolsch Veste en blijven dit nog tot minimaal 2029 doen. De kwaliteit en service van Beukenhorst is van hoog niveau en het werkt voor ons als organisatie heel fijn dat er korte lijnen zijn en de communicatie altijd goed is. We zijn dan ook trots dat we de duurzame relatie verder kunnen uitbouwen.”

Beukenhorst 4

OVER BEUKENHORST KOFFIE

De koffiebranderij van Beukenhorst Koffie bestaat al sinds 1784. De ervaring die Beukenhorst met het koffiebranden de afgelopen eeuwen heeft opgedaan, is terug te proeven in de koffie. Slow roasting in optima forma! Beukenhorst Koffie brandt de beste Arabica koffiebonen door middel van het traditionele trommelsysteem. De koffiebonen krijgen daardoor de tijd een goede smaak te ontwikkelen met behoud van de zo belangrijke aroma’s.

De strategie van Beukenhorst Koffie is gebaseerd op het leveren van het totale product. Een kop koffie waarbij service en kwaliteit de speerpunten zijn. De organisatie van Beukehorst Koffie kenmerkt zich door de korte lijnen met grote betrokken, klantgerichte communicatie, snelle afhandelingen van meldingen en klachten en de sterke focus op kwaliteit en service.