utrtwe Eerste selectie

Op de laatste speeldag van het jaar gaat FC Twente woensdagavond (21.00 uur) op bezoek bij FC Utrecht. In aanloop naar het treffen blikte trainer Ron Jans na de afsluitende training alvast vooruit.

FC Twente bereidt zich met dezelfde selectie voor op het duel als afgelopen week. “We hebben geen afvallers”, vertelt Jans. “We gaan met dezelfde selectie naar Utrecht als we naar Zwolle zijn geweest.”

Goede serie
In de Domstad wacht het duel met de nummer zeven van de Eredivisie, de verschillen in de subtop zijn klein. “Utrecht heeft laatste weken wat punten laten liggen en was wat ongelukkig, terwijl wij een goede serie neer hebben gezet. Wij kunnen tegen Utrecht laten zien of we het waard zijn dat we op een vierde plek staan.”

Veel op het spel
Eerder dit seizoen in De Grolsch Veste won FC Twente met 1-0 van Utrecht, door een fraaie treffer in de slotminuten van Robin Pröpper. “In die wedstrijd was er veel strijd en waren er veel duels, met ook agressie en irritatie. Dat verwacht ik morgen weer. Er staat veel op het spel”, aldus Jans. “Wanneer we in de maanden november en december ongeslagen blijven, dan ga we lekker de Kerst in. Ons gevoel is dat we ook bij Utrecht resultaat kunnen behalen. Vorig jaar hebben we twee keer verloren van Utrecht, ook ten opzichte van vorig seizoen kunnen we heel wat winst boeken.”

FC Utrecht – FC Twente, aanvang 21.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Richard Martens. Het duel is live te zien op ESPN 1.