Bezoekersinformatie

Wij verzoeken iedereen om de bezoekers om deze informatie goed door te lezen. We doen een dringend beroep op iedereen om zich te houden aan de geldende coronamaatregelen en aanwijzingen van het veiligheidspersoneel.

 

Benodigdheden bij binnenkomst

Om De Grolsch Veste te betreden bij een wedstrijd dient u, naast een geldige toegangskaart met vak-rij-stoel nummer hierop vermeld en een identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent.
  • Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. U kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

Bovenstaande coronabewijzen kunt u alleen laten zien door middel van de CoronaCheck-app. De controle op een coronabewijs vindt plaats vóór de toegangspoorten van het stadion. Om de doorstroomsnelheid bij de toegangspoorten te bevorderen, willen wij u dringend verzoeken om uw coronabewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs bij de hand te houden.

Meer informatie over het verkrijgen van een coronabewijs kunt u vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs.

 

 

Hygiëne

Na binnenkomst staat er bij iedere ingang een dispenser met handgel, om direct de handen te kunnen desinfecteren. 

Publiekscatering

De cateringkiosken zijn geopend. Wij verzoeken iedereen om met de Vestekaart of per pin te betalen.

 

 

Rookvrij 

Er geldt een rookverbod in De Grolsch Veste. Vanaf het seizoen 2020/’21 zijn alle stadions rookvrij.