Bezoekersinformatie

Wij verzoeken iedereen om de bezoekers om deze informatie goed door te lezen. We doen een dringend beroep op iedereen om zich te houden aan de geldende coronamaatregelen en aanwijzingen van het veiligheidspersoneel.

Tijd van binnenkomst

Op elk ticket staat een tijd van binnenkomst vermeld. Om drukte rondom het stadion en bij het betreden van het stadion te voorkomen, dient iedereen deze tijd op te volgen.

Benodigdheden bij binnenkomst

Om De Grolsch Veste te betreden bij een wedstrijd dient u, naast een geldige toegangskaart met vak-rij-stoel nummer hierop vermeld en een identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent.
  • Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. U kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

Bovenstaande coronabewijzen kunt u alleen laten zien door middel van de CoronaCheck-app. De controle op een coronabewijs vindt plaats vóór de toegangspoorten van het stadion. Om de doorstroomsnelheid bij de toegangspoorten te bevorderen, willen wij u dringend verzoeken om uw coronabewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs bij de hand te houden.

Meer informatie over het verkrijgen van een coronabewijs kunt u vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs.

Na binnenkomst door naar de tribune 

Supporters die door de toegangspoorten komen, wordt verzocht daarna naar de plaats op de tribune te gaan. Het is voor, tijdens, in de rust en na de wedstrijd niet toegestaan om zich op te houden in de grachten of op de omloop van de tweede ring als er geen gebruik wordt gemaakt van de toiletten of catering. 

Tourniquetpoortjes

Wanneer je door de tourniquetpoortjes gaat, dien je deze door te duwen met je schouder en niet met je handen.

Hygiëne

Na binnenkomst staat er bij iedere ingang een dispenser met handgel, om direct de handen te kunnen desinfecteren.

 

Zitplaats

Het is niet toegestaan om in een ander vak, rij of stoelnummer plaats te nemen dan aangegeven op de toegangskaart.

Publiekscatering

De cateringkiosken zijn geopend. Wij verzoeken iedereen om met de Vestekaart of per pin te betalen.

Businesscatering

In de businesslounges zijn de bars geopend.

Toiletten

De toiletgroepen zijn geopend. 

Rookvrij 

Er geldt een rookverbod in De Grolsch Veste. Vanaf het seizoen 2020/’21 zijn alle stadions rookvrij.

Parkeren

Er rijden geen pendelbussen vanaf de UT, wel kan daar geparkeerd worden.