De Gouden Talenten Businessclub, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Twente. Door uw lidmaatschap stimuleert u niet alleen uw eigen ondernemerschap, maar steunt u ook de toekomst van FC Twente. Samen dragen wij de jeugd van FC Twente een warm hart toe. De businessclub zet zich voor beide graag extra in.

De Gouden Talenten Businessclub is de oudste Businessclub van FC Twente en faciliteert met name het midden- en kleinbedrijf in de regio met netwerkmogelijkheden. De Businessclub draagt met name de jeugd van FC Twente een warm hart toe en spant zich op dat gebied extra in.

Op wedstrijddagen komen de Gouden Talenten Businessclub leden samen in de Gouden Talenten Lounge welke zich bevindt in de Hatrans Plaza. Naast zakelijk netwerken, is er geregeld entertainment en op niet-wedstrijddagen worden er unieke voetbal gerelateerde netwerkactiviteiten georganiseerd.

 "Dat we hiermee de jeugdopleiding steunen is prachtig. Het is van groot belang dat jonge aanwas blijft komen, daarnaast ben ik groot fan en mag ik de wedstrijden graag bijwonen. De mogelijkheid tot netwerken in een uiterst comfortabele Business Lounge is natuurlijk een bijkomend voordeel!" - aldus Clemens Geerdink van Hofweekblad Twente.

 Faciliteiten

  • Luxe Business Seats op de Cor Hilbrink tribune (hoofdtribune)
  • Deelname Gouden Talenten Businessclub
  • Toegang tot alle Businessclub activiteiten (+/- 5 per seizoen)
  • Toegang tot de businesslounge Hatrans Plaza
  • Parkeerplaats nabij het stadion
  • 15% korting in Bistro de Veste

 

Wilt u meer informatie over de Gouden Talenten Businessclub? Vul dan onderstaand informatieformulier in.