Scoren in de wijk Eerste selectie FC Twente Vrouwen

Jongeren die dit voorjaar deelnemen aan de FC Twente Cup van Scoren in de wijk brachten maandag een bezoek aan de Risk Factory in Enschede. Samen met Michel Vlap, Juliën Mesbahi, Jaimy Ravensbergen en Kim Everaerts, ambassadeurs van de FC Twente Cup namen zij deel aan workshops op Vliegveld Twente.

DSC09538
DSC09551 v2
DSC09595 Verbeterd NR
DSC09616 Verbeterd NR
DSC09624 Verbeterd NR
DSC09626 Verbeterd NR

In de breedste zin van het woord maakten de deelnemers aan de FC Twente Cup tijdens het bezoek aan de Risk Factory kennis met alles omtrent veiligheid. Zo worden de jongeren bewust gemaakt van de veiligheidsaspecten in hun eigen omgeving en buurt. Daarnaast hebben de jongeren een opdracht meegekregen voor thuis om in hun buurt een veiligheidsscan van hun wijk te maken.

Scoren in de wijk bedankt de Risk Factory en haar begeleiders voor de samenwerking. Zij hebben ervoor gezorgd dat het een succesvolle dag was.

Over de FC Twente Cup
De FC Twente Cup is een maatschappelijk project van Scoren in de wijk voor en door jongeren. Dit voorjaar gaan 27 teams uit de hele regio activiteiten en taken uitvoeren in hun eigen woonwijk. FC Twente Cup vindt voor het 15e seizoen plaats. Met het uitvoeren van de activiteiten, zoals workshops, buurtbijdrages en voetbalactiviteiten, kunnen de deelnemende teams punten verdienen. Bij de activiteiten staat sociale ontwikkeling, samenwerking en noaberschap centraal. Teams die voldoende punten hebben verdiend plaatsen zich voor het grote voetbaltoernooi dat in juni wordt gehouden. De winnaar wint de begeerde FC Twente Cup.

DSC09639 v4
DSC09678 v2
DSC09687 v2
DSC09714 v4

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.